10 November 2011

HOPE!



http://www.facebook.com/video/video.php?v=268805756488868

13 comments:

Anonymous said...

Tocmai am aflat că aţi fost căsătorită de 4 ori. Această ştire mi-a dezamagiti foarte mult. Am de gând să spun comunitatea română din întreaga moduri curvă în revista noastră. Am învăţat de asemenea sunteţi pe medicaţie depresie entităţi. Eşti prost. Nu scrie mai "cuvinte sfinte." Taci din gura dumneavoastrăFemeile ca tine necesitatea de a menţine gura închisă şi dacă nu. RAHAT.

Rodica Botan said...

Anonimule...esti liber sa spui. Nu putem ascunde cine sintem, nu-i asa? Nu uita sa le spui insa ca Domnul Isus s-a intilnit cu astfel de oameni, cu astfel de femei . Cu una s-a intilnit la fintina lui Iacov si i-a oferit apa vie...pe alta a salvat-o intrebind pe cei care vroiau sa o omoare cu pietre sa dea primii in ea daca nu au nici o vina.
Eu pot vorbii despre iertare, ca am fost iertata. Eu stiu cum este sa fi pierdut si apoi gasit. Eu stiu ca Domnul Isus Christos a venit sa caute si sa gaseasca oameni ca mine.
Cit despre depresie domnul sau doamna mea, am luat ani multi medicamente, pentruca visam explozia in care am fost in fiecare noapte. Am fost electrocutata la 12.000 de Volti in 1992. Si inca mai traiesc pentruca Dumnezeu m-a scos de acolo. Sint prost? Sau proasta? Poate ca sint dupa definitia pe care o ai...dar...pentru Christos am fost de pret pentruca a fost prezent si atunci la accident si in allte dati in viata mea sa ma scoata din tot felul de situatii.
Femeia de la fintina (care se pare ca a avut mai multi barbati decit...)s-a dus in cetate sa spuna Samaritenilor ce i-a spus Mintuitorul. Acelasi lucru il fac si eu aici. Exista oameni ca si mine care au nevoie de iertare si de mintuire. Femeile ca si mine trebuie sa spuna lumii ce poate face Dumnezeu dintr-o viata fara scop, dintr-o ruina...El poate, El poate...eu stiu ca El poate...si le spun si altora despre ce poate face El.
Un lucru mi se pare ciudat...de ce nu-ti dai numele anonimule? Daca esti asa de indreptatit sa dai cu piatra, mi-ar place sa-ti vad fata...sa vad si eu un om fara pacat!!!

Marta said...

O bietul Anonymous se vede ca nu cunoaste pe Dumnezeu ,nici puterea nici dragostea Lui. E de plins..
Doamne nu-i tine in seama ce face .iar pentru tine un indemn:
. Nu te da invins crestine
Lupta o castici ,fi tare
Din noianul de suspine
Te ridica sus in zare
Din vece in vecie
Prin vazduh strabate o veste :
Tu sa sti: mintuitorul,
Domnul a fost si Domnul este .

Cristina said...

Anonimul asta a scris asa intentionat sau a dat pe google translate?

Cine este nevinovat are dreptul sa arunce cu piatra! Cred ca oameni ca astia sufera rau cu capul!

viorica abbu said...

lasa-l pe mana mea Rodica, daca sti cine e...!!!

Rodica Botan said...

Tusa Marta...multumesc pentruca esti linga mine- dar... e un drum pe care l-am ales singura. Am ales sa fiu deschisa si fara ascunzisuri in toate privintele. Nu sint aici sa ma prezint pe mine- ca daca ma prezint nu pot prezenta decit ce a spus anonimul. Sint aici sa-L reprezint pe Domnul meu care poate face ceva dintr-o epava...
Sincera sa fiu...mi-e mila de el. Si daca crede ca reprezinta crestinismul...in felul cum o face...ar putea sa il slujeasca pe Allah si sa-si puna vesta, ca asta-i tot ce-i lipseste...

Rodica Botan said...

Cristina ...si mie mi s-a parut ca e tradus exact asa cum spui...Cine stie cine se ascunde ...dar mai ales de ce? Un om care este atit de sfint incit poate sa ridice piatra sa loveasca in altul ar trebui sa se urce pe un soclu ca sa-l poata privii intreaga lume, nu?

Rodica Botan said...

Abbu...nu stiu cine este si nici nu ma deranjes sa aflu. Si sint onorata de suportul tau. Tu nu maninci mestecat de altii si pe tine chestiile astea nu te deruteaza. Cristina a fost la fel ca si tine cind am inceput sa scriu pe blog. M-a analizat bucatica cu bucatica...Imi plac oamenii care stiu sa gindeasca si nu iau de-a gata...
V-as imbratisa pe amindoua dar sinteti amindoua pe alte meridiane...fetele mele dragi...
:)

Cristina said...

Rodica, te-am analizat si a fost gresit din partea mea felul in care am facut-o. I am really really sorry. Domnul inca mai are de dat cu smirghelul pe la colturile mele. I love you!

Rodica Botan said...

Cristina...are you kidding me? Nicidecum...ai vrut sa stii unde stau in raport cu Evanghelia. Ai vrut sa stii daca ceea ce spun este ca sa arat frumos sau spun din inima. Sa nu faci prostia sa crezi de-acum incolo tot ce auzi. Ni se spune sa cercetam toate lucrurile si sa alegem ce este bun- ceea ce ai si facut.

Pe mine m-a distrat insa si tin minte cum savuram sesiunile noastre de inceput. Te pup...te pup pe frunte copil bun si drag...I Love you...you are wonderfull...

Rodica Botan said...

abbu- mai am sa-ti spun multumesc si pentru altceva. Esti atit de draguta ca n-ai lasat drum de intoarcere la mesajul pe care l-am lasta pe blogul tau, stiind ca sint multi care ar fi venit sa se razbune pentru ce am scris. Vreau sa-ti spun doar ca n-a trecut neobservata sensibilitatea pe care ai dovedit-o si felul in care ai vrut sa ma protejezi. Apreciez enorm gestul tau...

Anonymous said...

Anonymous,
Eu sunt fata lui Rodica, Debby. Imi pare asa de rau ca ai veni pe blogul lui mama mea numai ca sa spui prostii si sa vorbesti dintro inima plina de rautate. Daca cititi "revista noastră", inseamna ca sunteti intr-o comunitate de Romani Crestini... poate ca va si chemati "Crestin". Asa ari trebui sa se compoarta Crestinii? Ari trebui sa mergem pe bloguri si sa birfim pe altii? Se vorbeste in Proverbe de oameni ca si tine... 32Căci Domnul urăşte pe oamenii stricaţi, dar este prieten cu cei fără prihană. -Proverbe 3:32a. (& i'll bet that you are actually an English speaker, so here it is for you... 32 For the LORD detests the perverse, but takes the upright into his confidence. -Proverbs 3:32.) Take heed to the wisdom found in Proverbs and you'll make better decisions in your life... such as holding back from throwing such perverse comments from people's blogs.
Multumesc foarte mult lui Tusa Marta, Cristina, si Sora Viorica Abbu, pentruca ati avut cuvinte frumoase, de incurajare pentru mama mea. Si va multumesc pentruca ati vazut ca inima ei este sincera in a ajuta pe altii si in a iubi lucrarea Domnului. Domnul sa va binecuvinteze!
I love you mom! G-d bless you! And don't let this kind of scum get to you... they're just too sad to pay too much attention to.
-debby

Anonymous said...

p.s.
Cristina... I TOTALLY agree with you! Something HAS to be wrong w/someone's "brain" (or lack thereof) and something has to be very wrong w/their heart, that they would terrorize someone's blog in such a way.
Geesh.
debby