23 November 2011

Numai unul din zece multumeste...sint eu al zecelea?

     Asa cum v-am mai zis am fost la San Ramon duminica trecuta si acolo ca si la Biserica mea subiectul predicii a fost din acelasi text. Luca capitolul 17 de la 11 la 19. Era vorba de cei 10 leprosi pe care Domul Isus i-a intilnit intre Samaria si Galilea, care I-au spus sa aiba mila de ei ...iar Domnul Isus i-a vindecat- doar ca numai unul dintre ei s-a reintors ca sa-I multumeasca.
     Curios lucru este si multumirea...oare de ce n-am multumi pina la urma? Avem asa memorie scurta ca de la mina pina la gura uitam? Sau cum primim un lucru cum ne sta gindul la altul pe care sa-l cerem si uitam sa multumim?
     Miine este Ziua Multumirii in America si toata lumea se pregateste...ca sa-si multumeasca inca odata pintecelui cred. Ca multumirea n-o manifestam fata de Dumnezeu, ci tot fata de noi. Leprosul s-a intors din drum ca sa-I multumeasca Domnului. Pastorul meu sugera sa avem un carnetel in care sa scriem lucrurile pe care le-am primit de la Domnul...cel putin 10 lucruri. Apoi, inainte de a merge la culcare sa-I multumim Domnului pentru ele.
















No comments: