19 November 2011

Cind oamenii iti produc durere, gindeste-te la ei ca si la hirtia de smirghel. Ei te zgiriie si zgirieturile lor te dor, dar pina la urma tu ajungi sa fii slefuit frumos, in timp ce ei devin nefolositori!

7 comments:

Daniel Branzai said...

Multumesc pentru acest mesa-medicament,

Daniel Branzai

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Un leac impotriva zgarieturilor. Eu il folosesc chiar acum,cam de o saptamana, mi l-a recomadat chiar Cel Care are nevoie de bolovanul meu slefuit(l-am invatat pe dinafara si pe dinauntru ) si da rezultate exceptionale:
Iacov 1:
2. Fratii mei, sa priviti ca o mare bucurie cand treceti prin felurite incercari,
3. ca unii care stiti ca incercarea credintei voastre lucreaza rabdare.
4. Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavarsit lucrarea, ca sa fiti desavarsiti, intregi si sa nu duceti lipsa de nimic.
James 1:2 My brethren, count it all joy when you fall into various trials, 3 knowing that the testing of your faith produces patience. 4 But let patience have its perfect work, that you may be perfect and complete, lacking nothing.
Virginia Brasov

Rodica Botan said...

Frate Daniel, rare ocazii cind pot sa fiu de folos. Sint foarte multumitoare pentru acest prilej...si doresc ca durerea sa scada si frumusetea sa domine. Blessings...

Rodica Botan said...

Virginia...tu esti pe faza - ca totdeauna...izvor de informatii si inspiratii. God bless!!!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Draga Rodica
Cum sa nu impartasesc un leac asa de bun care s-a intamplat sa il folosesc chiar acum !
Am avut nevoie de el pentru supravietuirea cu o minte sanatosa caci in aceste zgarieturi,mintea e atacata prima! Si am cerut ceva Domnului pentru mentinerea mintii sanatoase ,de fapt sa nu o pierd de tot. Si dupa ce am cerut, Duhul Lui mi-a adus aminte de fratele nostru Iacov care e asa de scump si practic si ... care m-a batut pe umar si mi-a zis direct:Sora mea sa privesti ca o mare bucurie cand trecii prin felurite incercari.....,.Stiam deja pe dinafara,il mai folisem acest leac, dar totusi m-am dus la sursa caci fratele Iacov a continuat si mi-a spus ceva mai mult si despre Intelepciune care tot in minte locuieste, mai jos in versetele urmatoare din capitolul 1.
Chiar Domnul Isus e Intelepciunea Intruchipata!
Nu mai spun, ca efectul sa fie sigur l-am combinat cu Lauda si Multumire din psalmul:50:23-a Cine aduce multumiri ca jertfa, acela Ma proslaveste,...si continui sa
il iau in fiecare zi !Nu as traii fara acest leac ,ori as zace undeva la o casa de nebuni!
Si cand am vazut mesajul tau cu zgarieturile m-am gandit ca e bine sa stie si altii metoda mea cum sa stam cuminti la slefuit.Sant leacuri care lucreaza la alinare si la rabdarea de a suferii smirghelul contribuind in acelas timp si la Proslavirea Numelui Lui.
Amanuntele situatiiilor particulare prin care trec nu sant importante decat pentru mine.Pot fi diferite de ale altora ,pot fi mai grele sau mai usoare ca ale altora!Smirghelul e Smirghel! Dalta e dalta!Toate pe masura bolovanului!
Concluzia mea e ca : DOAR EL RAMANE CREDINCIOS !Si nu e pentru prima oara cand trag aceasta concluzie !Lauda si Slava e numai a Lui!
Virginia Brasov

Rodica Botan said...

Virginia, ai supravietuit cu o minte sanatoasa? Tu ti-ai ascutit-o si mai tare...

Oana said...

Frumos ...pilduitor... cu miez.