11 November 2010

CUM NU SE CRESTE UN BARBAT!!!

2 comments:

corina said...

Din pacate multi parinti fac fotografii copiilor in felul acesta si bineinteles ca este hazliu la vazut insa dureros cand copilul este mare si se afla cu adevarat in aceasta stare.De multe ori acestea pot fi asa zise preziceri fara ca noi sa ne dam seama.Deaceea trebuie sa fim foarte atenti in ce fel "radem" de copii nostrii.
Rodica ti-am citit aseara toate articolele si mai ales cea cu Deb.Tot ce va doresc sa nu descurajati,ca Domnul cerceteaza doar pe cei care ii fac voia Lui.
Atunci cand totul ne merge de minune ca pe roti si nu avem nici o suparare sa fim siguri ca Dumnezeu nu ne este prin preajma!
Adevarul este ca fara suferinta nu avem loc langa El.Sa-ti mai spun ceva:
Atunci cand omul are necazuri materiale sau stiu eu copii neascultatori, soti betivi,curvari,drogati etc.omul atunci incepe sa-l caute pe Dumnezeu sa se agate de El insa omul care il cunoaste pe Domnul mai dinainte atunci cand este cercetat prin insusi trupul lui de catre Domnul aceasta este o taina mai mare este deja o treapta mai inalta.
Va doresc din suflet mult curaj,speranta ca toate sunt in mainile Lui.Domnul sa va binecuvante pe amandoua!

Rodica Botan said...

corina...n-ai vorbit din nestiinta- ca este exact asa cum spui. Multumesc de comment. Domnul cu tine si ai tai de asemenea!!!