28 November 2010

CADOURI DE CRACIUN...

Iara Alibaba...de ce nu? Zica cine ce-o zice...vorbeasca unii cum or vorbii...in Alibaba se intimpla minunile. Cititi numai articolul lui Sali (http://musulmanii.wordpress.com/2010/11/28/slujire-in-inchisioare/)...mai jos...
...........................................
Un frate de al nostru din alibaba, fratele Timur, ne-a propus să mergem la închisoarea de la Poartă Albă pentru a vesti Evanghelia. La închisoarea din Poarta Albă avem mulți turci din Alibaba și cred ca va fi o bună oportunitate dea le vesti Evanghelia.


De asemenea lucrăm pentru a deschide un grup de rugăciune și studiu biblic printre turcii din Constanța, tot la propunerea unui frate din grup, fratele Gemaidin despre care am mai scris și altă dată. Gemaidin are socrii în Constanța și le-a vorbit acestora despre Isus iar ei și-au deschis inima și casa.

Ni se umple inima de bucurie când vedem că din partea lor vin propunerile pentru a vesti Evanghelia. Încet, încet viziunea noastră de a vesti Evanghelia tuturor turcilor din Dobrogea prinde contur. Avem pe inimă încă alte trei sate de turci pe care le vizităm.

Ne rugăm Domnului pentru un microbuz ca deplasarea noastră să fie mai eficientă ținând cont de faptul că suntem nouă persoane, aici inculdem și leviții (grupul de laudă și închinare).
Credem în minuni!
Duhul Sfânt e la lucru printre noi. Îi simțim prezența…
..............................
Acuma...ce ziceti sa fim parte din aceasta minune? Ce ziceti de o colecta de Craciun pentru un microbuz pentru nevoile din Alibaba? Eu zic ca "tot ce vom cere cu credinta, prin rugaciune, vom primii" De aceea rugati-va pentru acest mijloc de transport, si daca aveti pe inima sa participati, va pot pune in legatura cu Sali Sabri...am mai facut-o si alta data cind am trimis impreuna 15 tineri turci in tabara de vara. Citeva familii de aici din America au facut un sacrificiu mai mare pentr ei-Rasplatile sint la Dumnezeu. Asa ca...Domnul sa ne dea o inima buna...si o dragoste ce se daruie...

No comments: