21 November 2010

ALIBABA...SI TINERII DE-ACOLO... (inca nu sint 40 de ucenici...)

Va amintiti ca nu demult va rugam sa ajutati niste tineri turci din Alibaba sa mearga la o tabara de tineri crestini? Si... in foarte scurt timp, banii s-au adunat (inca o data mii de multumiri si rasplata o veti lua in cer de la Tatal)... si tinerii s-au dus in tabara. Tabara a fost un succes... iar tinerii din Alibaba continua sa se adune peste saptamina. Din pozele puse pe blog de fratele Sali Sabri...se vede ca au o partasie minunata... si cinta, si se bucura impreuna.
Cind ceva e facut din dragoste... dainuieste. Si orice lucru inceput in acest fel, ajunge la maturitate, la un bun sfirsit. Lucrarea din Alibaba este doar la inceput, si motivul pentru care va scriu este sa-i purtam in rugaciuni, sa nu uitam de ei. Puneti-i in lista voastra de rugaciuni, amintiti-va ca lumea trebuie cucerita pentru Christos si cucerita prin dragoste nu prin lupte.
Acum cind asupra credinciosilor se asmut fortele celui rau care vor sa sfisie orice lucrare buna... sa nu tremuram de spaima sau sa cadem de oboseala. Lucrarea Domnului prospera totusi. Alibaba este un astfel de loc. Doua linkuri mai jos... unul cu tinerii din Alibaba si celalalt cu camera pregatita de Sali si Sabri, in care copiii turci se aduna peste saptamina.
Mare este secerisul!...Sa ne rugam pentru lucratori...
(Daca cineva are materiale care ar putea fi folosite pentru tineri sau copii, va pot furniza adreasa lui Sali si a Luminitei ).

http://musulmanii.wordpress.com/2010/11/21/poze-de-la-intalnirea-tinerilor-turci-din-ali-baba/
http://musulmanii.wordpress.com/2010/10/31/camera-copiiilor-din-alibaba/

2 comments:

Anonymous said...

Felicitari !
Frumoasa lucrare!

viorica abbu said...

Am sa-ti pun o intrebare sincera,daca poti raspunde este bine,daca nu -nici-o problema:
-Un grup de oameni
-tineri
-muncitori
-dornici de a-si face un rost,o familie,sa creasca in pace si intelegere copii lor.
oameni comuni,simpli,ca marea majoritate a oamenilor acestei tari.

ce importanta are si de ce trebuie adaugat neaparat,musulmani,crestini,sectanti sau atei.
de ce afara de calitatile personale trebuie sa adaug neaparat si apartememta....
de ce tinerii turci nu pot fi turci si atat ??