27 February 2016

DIPLOMATIE...

     Sot si sotie, mai in virsta, au fost invitati intr-o seara la prietenii lor la cina. Doamna care a fost invitata a fost profund impresionata de felul in care gazda raspundea tuturor cerintelor sotului ei si folosea de fiecare data termeni plini de dragalasenie, cum ar fi: Honey (miere), Dragostea mea, Dragul meu, Iubirea mea, Pumpkin (dovlecelul meu). Gazdele erau si ele inaintate in virsta; de fapt erau impreuna de aproape 70 de ani... si totusi, scenele respective nu puteau sa-i arate musafirei decit ca cei doi erau inca indragostiti unul de altul...
     Cind situatia le-a permis si doamnele au ramas singure, invitata n-a pregetat sa foloseasca momentul. Si aplecindu-se la urechea gazdei, ii spuse cu admiratie:
     -Cred ca este absolut admirabil faptul ca, dupa atitia ani, tu i te adresezi sotului tau folosind toti acesti termeni dragalasi, ca in tinerete!!!
     Doamna cealalta, se uita cu bagare de seama in jur, si apoi, abia soptit ii raspunse...
     -Sa-ti spun drept, draga mea... am uitat cum il cheama cam de vreo 10 ani... si atita ii de uricios imputitul asta... ca nu-ndraznesc sa-l intreb cum il cheama!!!

7 comments:

Sali Sabri said...

Asta nu-i dragalasenie, asta-i tragedie :) Am ras in hohote :)

elena marin-alexe said...

Tragi-comic!

Loredana said...

amuzant. tragi-comic, intr-adevar!

Rodica Botan said...

Sabri, elena si Loredana...Si pe mine m-a distrat...ok...tragic daca vreti...dar atit de real. Hai sa fim seriosi...ca si noi mai scapam cite o "tragedie " din asta din cind in cind, sau numai mie mi s-a intimplat?
:)

Sali Sabri said...

Desi nu au trecut doar doi ani si un pic de la nunta noastra, cateodata uit data nuntii :) uhhh....shame!

Toni said...

Ha ha ha, nu-ti face probleme, Sali Sabri. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi o agenda in care sa notezi, pe luni, cele mai importante aniversari. Sau... sunt florarii la care faci abonament: iti trimit flori in fiecare an, la o anumita zi. Presupun ca te anunta ei cand se apropie data respectiva. Super haioasa povestea, eu am "gustat-o"

Marta said...

Ha Ha ...


cred intelepiune .