13 February 2016

NO... CA DE-ASTEA CHIAR N-AM MAI AUZIT...


Un chinez din partea de nord a Chinei si-a dat in judecatata sotia pe motiv ca este urita. Si asta nu-i gluma... Si nici faptul ca a cistigat procesul nu-i gluma... ci purul adevar.
Barbatul se numeste Jian Feng, si el a marturisit ca problemele din viata lor au incept numai dupa ce s-a nascut fetita lor. Feng a simtit repulsie la vederea ei si a spus ca este incredibil de urita si ca nu seamana cu niciunul dintre parinti.
Astea fiind spuse, Feng a inceput s-o invinovateasca pe sotia lui de infidelitate. Neavind incotro, sotia lui i-a marturisit ca a facut mai multe operatii cosmetice inainte de a-l cunoaste... operatii care au costat-o peste $100.000. Lucru pe care ea nu i-l spusese niciodata.
Cind a aflat Feng despre aceste proceduri, a dat-o imediat in judecata. El a acuzat-o ca ea l-a convins sa se casatoreasca cu ea sub false pretentii.
Judecatorul a fost de acord cu Feng care a cistigat procesul si $120.000 despagubire.
(Poza o infatiseaza pe sotia lui Feng inainte si dupa operatie.)

http://wqad.com/2012/10/26/chinese-man-sues-wife-for-being-ugly-and-wins/
..................
Asta este articolul. Citeva idei spicuite de aici...
-Pare amuzant dintr-un anumit unghi... nu-i asa? Ai zice ca frumusetea ar fi trebuit sa-i aduca fetei multa fericire. Si-a implinit scopul, nu?
-In primul rind, ma gindesc ca judecatorul a uitat ca mai este un copil la mijloc. Eu i-as fi dat cistigul lui Feng, si apoi dublam suma pe care pretindeam sa i-o dea fetitei lui. Pare destul de evident ca daca n-are sentimente fata de copila lui - indiferent cum arata, omul nu-i nici el mai breaz decit fosta lui soata.
- Apoi ca invatatura - trebuie sa ne acceptam asa cum sintem si eventual sa nu tintim mai sus decit s-ar cuveni. Poate ca sotia lui Feng ar fi gasit fericire cu cineva cu care s-ar fi potrivit si ar fi gasit-o atragatoare.
- Din partea lui Feng, iara zic ca omul a gasit ce a cautat...
Ne pune pe ginduri, nu-i asa? 

No comments: