03 February 2016

PROTEST PE NET... PENTRU FAMILIA BODNARIU

     Am cerut o adresa unde sa putem trimite ceva mesaje pentru familia Bodnariu. Suntem multi cei care inca nu am putut sa mergem la o demonstratie, dar am vrea sa participam si noi, sa ne spunem si noi cuvintul cu privire la copiii familiei Bodnariu si celelalte familii carora Organizatia de asa-zisa "protectie" a copilului le-a luat copiii.
     Iata o adresa aici. Va rog, faceti-va putin timp si ajutati aceasta cauza! Se pare ca organizatia asta se incapatineaza inca, si timpul este atit de pretios... si acesti copii trebuie adusi acasa... cit mai curind.

Aceasta este femeia responsabila de tragedia din fam. Bodnariu. Ii puteti scrie un email, sau chiar puteti suna.
Child welfare manager Monica Loen-fodder on email monica.loen-grov@nav.no or mobile 971 63 330."

3 comments:

viorica abbu said...

Buna seara Rodica....Multa multa vreme a trecut dar am revenit.
Sper ca esri bine, tu , familia si cei dragi.
Un an nou bun si fericire !!

Rodica Botan said...

Abbu, mi-era dor de tine. Da sunt bine...am trecut printr-o criza uriasa in luna octombrie. I-au scos 1/2 metru de intestin la Deb dar acuma este mai bine. Sanatatea este atit de importanta. Cum esti tu, cum e familia? Un an nou plin de binecuvintari iti doresc!!!

viorica abbu said...

Bine, activa, mai ales pe Softpedia, forum complex, nu numai cu politica, nu numai cu sociale ci cu diverse subiecte.toti suntem bine,muncim, ne intalnim, tinem legatura cat se paote, crestem nepotii....ca de altfel peste tot.
Deb a avut o succesiune de lucruri neplacute, stiu, sper ca este la finalul lor.

Sanatate si bucurii, Mai revin.