22 December 2013

OAMENII CARE NU MAI FRECVENTEAZA BISERICA...

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2013/12/semi-crestinii-oamenii-care-nu-mai.html

4 comments:

Biserica prin case said...

Nu stiu daca pastoral ala are dreptate cind afirma ca cei care nu mai mergem la biserica sintem semicrestini.
Sintem chemati sa avem o relatie cu |Dumnezeu si cu cu fratii adevarati nu cu salariul, privilegiile pastorului si formalismul care s-a instalat in Laodicea .
Cred ca este la fel ca in familie, cind nu mai este dragoste, relatia este numai formala si intr-o criza se va rupe.
Daca unul sau una divortata este un semibarbat sau semifemeie, ramine de discutat!
Problema este mai complexa si nu cred ca putem pune etichete asa de usor.
Asa si din punctual meu de vedere, un pastor care nu poate mentine unitatea adunarii este un semipastor.
Vezi ce usor se da cu piatra?!!!

Rodica Botan said...

Nu cred ca la cei care se aduna in case se refera textul respectiv. De fapt , in China de pilda adevaratele biserici sint cele care se aduna in case ca si pe vremea primilor crestini dealtfel.
Dar eu iti spun din proprie experienta, sint oameni care nu mai merg la biserica asa cum mergeau inainte. Iti spun din proprie experienta si e trist ce spun, dar de cind s-au dus fetele mele de acasa ( s-au casatorit) , de cind merg la o biserica americana , de cind am acces la predici si servicii on line, partasia pe care o cunoscusem in prima jumatate a vietii s-a dus. Si ca mine si poate mai rau ca mine sint multi altii care, din diferite motive, incluzind sanatatea, comoditatea, si chiar lipsa de dragoste pentru frati...a fost motivul pentru care nu mai frecventeaza regulat biserica.
Am pus acel link pentruca pe mine m-a mustrat- n-a fost nici o intentie sa arunc cu piatra in nimeni. Dumnezeu ne vorbeste cind intr-un fel cind intr-altul...sa nu sarim la concluzii- sa cercetam totul si sa luam pentru noi ce este bun. Si spor la treaba, biserica prin case...Domnul sa va dea multa bucurie de sarbatori.

Anonymous said...

•Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam. (Evr.3:6)
Mai citesc si eu , vreau sa zic ca sunt si eu unul dintre cei care citesc ce scrii, si ma bucur ca o faci inca . Iti doresc sanatate si familia fericita , in Numele Domnului Isus Hristos

Rodica Botan said...

Multumesc de urari si de vizite. Urarile de sanatate si de bucurii vin la momentul potrivit si el. Iti doresc si eu la fel, un Craciun in care dragostea Lui Christos sa te umple, sa ne umple, sa umple lumea intreaga de bucurie . Merry Christmas!