08 December 2013

INTREBAREA ZILEI…???

din "Discovering your Identity
De Bill Jones & Terry Powell
Tradus Rodica Botan

James Dobson numeste "atractia fizica" cel mai cautat atribut cind este vorba de valoarea unui om, in cultura noastra moderna. Doar o privire la numarul de reclame care promit oamenilor sa scape de "plaga" cheliei, sau a zbirciturilor de pe fata sau a parului alb. Cit de bine arata cineva determina felul in care ceilalti o sa se comporte fata de aceea persoana. De la teribila stare de vesnica examinare personala si nemultumire a adolescentei, la alarma virstei mijlocii in care problema colacului de grasime pe care unii il purtam in jurul abdomenului incepe sa ne preocupe (sau exaspereze), o mare parte dintre noi ne facem socotelile si ajungem la concluzia ca aparenta este de fapt...statutul nostru social.

Dar este suficienta o privire in oglinda Scripturii ca sa gasim ca , Cuvintul Lui Dumnezeu contrazice toata conceptia lumii despre frumusetea fizica. Ar trebui sa ne punem creierul la inmuiat cu 1 Samuel 16:7. Cind s-a apucat sa inspecteze copiiI lui Jesse, ca sa determine pe care L-a ales Dumnezeu dintre ei sa fie imparatul Israelului, pina si profetul Samuel a fost indus in eroare de aparente.
………………
Si acum intrebarea zilei…Care este valoarea ta personala ; si ce anume iti da aceasta valoare? Te subapreciezi? Te supra apreciezi? SI…de ce?

No comments: