09 October 2013

APRINDE LUMINA



    Citeam un “devotional” ce mi-a trimis Deb astazi si obiectivul lecturii era sa intelegem ca odata intrati in lumina…sintem in lumina. Bineinteles ca la lumina se vad toate…si nu tot ce vedem ne face cinste , si lumina nu face ca toate lucrurile sa arate bine - dar le arata clar.
     Aici mi se pare ca ne impotmolim adesea in viata noastra spirituala. Zicem ca sintem in Lumina dar nu ne deranjeaza deloc starea noastra- si atunci nu sintem in Lumina, ca daca am fi ne-ar deranja. Si daca ne deranjeaza musai sa facem ceva : ori ne mutam in intuneric ca sa nu ne deranjeze ori renuntam la problema care ne face sa nu ne simtim bine la Lumina!.
     Cred ca s-a aprins becul si pe-aici…parca se vad lucrurile mai bine!!! Nu vi se pare?
 

“Si judecata aceasta sta in faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decit lumina, pentruca faptele lor erau rele. Caci oricine face raul, uraste lumina si nu vine la lumina; ca sa nu i se vadeasca faptele. Dar cine lucreaza dupa adevar, vine la lumina, petruca sa i se arate faptele, fiindca sint facute in Dumnezeu.” Ioan 3:19-21

No comments: