02 September 2010

TRIMITE UN CREION PENTRU COPIII DIN ALIBABA…

Acum doua zile va invitam sa fiti generosi cu copiii din Alibaba care din lipsa de rechizite si hainute nu merg la scoala. Pina acum am adunat 170 de dolari, pe care astazi ma duc sa-i trimit lui Sali, ca sa termine de urgenta ghiozdanele in vederea primei zile de scoala. Dar acesti copii au nevoie si de hainute si mai tirziu hainute de iarna etc. Cei care aveti copii si si nepoti si aveti hainute ramase mici, faceti un sacrificiu va rugam si impachetati-le si trimiteti-le pe adresa lui Sali. (pentru mai multe detalii, puteti sa imi scrieti la botanrodica@gmail.com). Din America se pot trimite pachete in asa fel incit cei de acolo sa nu aiba de platit nimic. Costul este de 1.20 dolari pe lb, minimum 50 de lb.

Veti avea ocazia sa vedeti cu ochii vostri lucrarea care se face acolo. Sali ne va da rapoarte de acolo. Mai poate fi acest exercitiu al bunatatii si o experienta necesara copiilor si nepotilor dumneavoastra care vor avea multe de invatat daca ii veti implica in acest proces: de a aduna lucrurile respective, a le aseza intr-o cutie, a vorbii despre cit sintem de binecuvintati ca nu ducem lipsa de cele necesare - si cum trebuie sa ne gindim la cei care au inca nevoi. Apoi ne putem ruga pentru copiii carora le trimitem pachetul si…poate chiar se hotarasc sa aiba o pusculita a lor unde sa adune bani pentru astfel de cadouri pentru alti copii.

Nu uitati, anumite virtuti se cresc in timp…si a incepe de la o virsta frageda in a-i invata pe copii cum sa-si arate bunatatea fata de semenii lor este un lucru important. Deocamdata atit. Cititi postul precedent sa vedeti care erau nevoile si…asteptati postul viitor sa vedeti ce se mai intimpla in Alibaba…

Am uitat sa va spun: am scris pe blog, dar am trimis un ravas e-mail si la toata lumea la care aveam o adresa de e-mail. Iata un raspuns pe care l-am primit...s i pentru care ii multumesc doamnei Cristina Buja... In acelasi timp ma simt datoare sa va intreb...care este reactia dumneavoastra fata de situatia respectiva?
Sint sigura ca multi ati vrea sa ajutati si nu puteti... dar mai sint citiva care ar putea.. .Domnul sa lucreze la inima lor.
...............................................................................................................................................
Doamna Rodica Botan,

Va scriem in legatura cu scrisoarea dumneavoastra adresata Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Am citit cu atentie solicitarea trimisa de dumneavoastra. Marturisesc ca suntem si noi profund impresionati de situatia dificila prin care trec acesti copii si le intelegem frustrarile in lupta de a-si continua studiile.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei deruleaza o serie de programe sociale in domeniul educatiei, promovarii sanatatii si dezvoltarii comunitatii, destinate oferirii de sprijin in solutionarea problemele cu care se confrunta copiii, tinerii si varstnicii in dificultate.

Din pacate, fondurile disponibile in acest an si alocate programului prin care sprijinim financiar solicitari individuale, au fost deja directionate catre alte cazuri in ordinea primirii solicitarilor si gravitatii acestora. Desi intelegem situatia dificila in care se afla acesti copii, nu le putem oferi sprijin prin programele noastre, dar cu acordul dumneavoastra vom pastra datele pentru a va putea contacta cand vom avea fonduri disponibile.

Cu stima,
Cristina Buja
Coordonator de program

Cristina Buja (Şendrea)
Coordonator proiect

Email: cristina.sendrea@principesa.ro
Mobil: +40 (0)7300 712 60

Construim comunitati puternice,
Cream punti intre generatii,
Investim in educatie si talent.

Sustineti cauza noastra donand online pe
http://www.fpmr.ro/

No comments: