27 September 2010

ALIBABA - O VESTE FANTASTICA!!!

http://musulmanii.wordpress.com/2010/09/26/o-noua-veste-buna/

Cind eram mica am citit povestea lui "Alibaba si cei 40 de hoti". Nici prin cap nu mi-a trecut ca exista o localitate cu acest nume...si ca intr-o zi ea va avea o insemnatate deosebita pentru mine. O sa se scrie poate o poveste care sa incepe cam asa..."Alibaba si cei 40 de credinciosi"- asta doar de inceput... Dumnezeu are un cuvint astazi pentru Alibaba...asa ca Alibaba, deschide-ti inimile pentru Christos!!!

Stiti ce este credinta? Unii sigur stiti...ea este "o incredere neclintita in lucrurile care nu se vad". Asa ne-am hotarit noi , citiva oameni de aici, de dincolo si de cam peste tot : stiu ca unii sint din Portland, altii la New York, California...Bucuresti...Oradea, Aiud...si daca mai sinteti si din alte orase...indrazniti...sa aflam cit de mare este harta rugaciunii pentru Alibaba...Asa cum ziceam, noi ne-am hotarit sa ne rugam pentru turcii din Alibaba si pentru Sali si Luminita, pentru o casa de rugaciune facuta din pamint, rugaciuni si dragoste.

Si astazi...daca mergeti pe blogul lui Sali, o sa aflati noutatea...pentru care ne bucuram nu numai noi...ci se bucura cerul intreg.
Doamne...iti multumim pentru raspunsuri. Mareste-ne credinta in Tine. Tu poti scoate apa din stinca...ai scos si ai sa mai scoti...satura pe toti cei insetati. Noi iti multumim!

2 comments:

Sali Sabri said...

Mai adaug eu cateva orase in care locuiesc cei ce se roaga pentru oamenii din Ali-Baba. Iata orasele: Pitești, Caraș-Severin, Cluj, Argeș, Constanța, Mangalia, Arad, Turda, Sibiu, Mediaș, Timișoara.....și câți or mai fi..Domnul îi știe. Dumnezeu săi binecuvinteze pe toți și fie ca rugăciunile lor pentru alibaba să fie o binecuvântare și pentru ei...
Soli DEO Gloria

viorica said...

Doamne ajuta necredintei noastre!
El poate face minuni .