09 September 2010

AI GRIJA AMERICA!!!

I-am explicat pastorului meu despre cartea "Rascumpararea memoriei" de Vasilica Croitor. Bineinteles despre ce este vorba si situatia creata.(inca n-am citit cartea) Si concluzia lui o pun mai jos...

In felul in care merg lucrurile...orice este posibil...
..............................................

Ai grija America!

Cresterea represiunii a scris si istoria noastra in ultimele generatii si acum copiii nostrii se confrunta cu acest lucru. Administratia noastra actuala este produsul unei astfel de manipulatii insidioase. Daca nu oprim si punem acest lucru in revers o sa ne aflam si noi curind in aceeasi situatie si vom experimenta aceleasi lucruri pe care Romania le-a experimentat dupa cel de al doilea razboi mondial.
Alegerile din 2010 sint cruciale pentru existenta noastra ca o natiune libera.
..........................
Beware America,
The repressive "progressives" have been rewriting our history for several generations now and teaching it to our children. Our current administration is the product of such insidious manipulation. If we do not reverse the trend we too will find ourselves in a situation similar to what the Romanians experienced after World War 2.

The election of 2010 is crucial to our existence as a free nation.
Dr.Aubrey McGann

1 comment:

Alex Pop said...

Aveti un pastor cu ochii deschisi - vede pericolele si-ntelege vremurile in care traim.
Stiu pastori, romanasi de-ai nostri, care pe linga ca nici nu voteaza, nu vad cu ochi buni nici pe cei ce se implica si sint prezenti la "portile cetatii".
Cu citiva ani in urma, am cerut unor pastori sa dea voie citorva tineri din bisericile lor sa se implice intr-un "outreach" impreuna cu niste tineri americani. Mi s-a raspuns ca "imparatia noastra nu-i de-aici" si ca "de fapt, noi avem programele noastre"...