06 June 2009

OMUL SI...SCHIMBARILE LUI

“Schimbarile “ lui Obama

Husein al nostru ne-a promis schimbari. M-am gindit sa fac o lista cu schimbarile pe care le-a facut …deocamdata. Lista asta este deschisa .
-Primul act oficial a lui Husein a fost sa inchida Guatanamo Bay, o insula inchisoare care tine inchisi 245 dintre cei mai periculosi teroristi.
-A redus metodele de interogare a teroristilor dindu-le drepturi pe viitor chiar daca ei au depus un juramint sa distruga America. Multi vor primii chiar drepturi Constitutionale …
-A dat drumul unora dintre teroristi chiar daca ei s-au reintors inapoi sa continue razboiul…
-Husein si democratii au redus inteligenta si abilitatea CIA-ului de a interoga teroristii si puterea de prevenire a atacurilor pe viitor.
-Husein a schimbat si limbajul …nu se mai mentioneaza cuvintul “terorism si vulnerabilitate”. Un atac terorist va fi numit pe viitor “a man made disaster” (un dezastru facut de om) si “The Global War on Terror” (Razboiul global impotriva terorismului) va fi numit de acum incolo “Oversees Contingency Operation” (O operatie nesigura peste ocean), de catre Administratia lui Husein. Dar Husein & Co, n-are nici o problema sa numeasca Conservatorii care sint impotriva avorturilor, care favorizeaza reguli si legi mai stricte de emigrare, suporta cel de-al doilea Amendament, sint impotriva la guverne mari sau reprezinta veteranii care cred in cele scrise pina aici ca potentiali “teroristi domestici” si mentioneaza ca acestia trebuie tinuti sub privirile stricte ale guvernului.

In ciuda criticilor aduse Presedintelui Bush, el s-a straduit sa tina America departe de orice act terorist timp de 2, 866 zile de la Septembrie 11, 2001 si pina la sfirsitul presedintiei lui. Presedintele Husein si Democratii insa au reusit in scurt timp sa reduca inteligenta si abilitatea sa previna atacurile teroriste pe viitor.

-O alta schimbare cu consecinte de viitor este ca a semnat cele mai mari datorii de viitor din istoria lumii…intr-un exces de zel in a platii inapoi donatorilor si altor organizatii cu interese speciale care l-au ajutat sa ajunga presedinte. Asta mareste datoriile noastre nationale cu inca citeva trilioane de dolari…facind datoria de 12 trilioane; consecintele acestor miscari vor face dolarul mai slab (va valora mai putin) si inflatia se va ridica rezultind in costuri inalte de energie si alte materiale necesare consumatorilor obisnuiti in viitorul apropiat. Asta va strangula economia viitorului.

In functia de Commander and Chief, intreresul lui Husein a fost mai mult in a calma situatia globala decit sa apere soldatii Americani. Conflicte serioase vor apare in relatiile cu Israel. Protectia Americii pentru ei este pe duca. Israel trebuie sa-si apere singur natiunea. Va lovi in curind Iranul, raspunzind promisiunilor de a sterge Israel de pe harta lumii si lucrind intens la bomba nucleara pe care spera sa o produca in urmatorii doi ani?

Presedintele Obama a calatorit in Europa cerindu-si scuze peste tot pentru America, indoindu-se in doua de plecaciuni in fata regelui Saudi si avind intilniri cu dictatorii lumii care urasc America. Apoi le-a spus unor natiuni musulmane ca America nu este o tara crestina chiar daca fondatorii acestei tari au avut principii iudeo-crestine care sint scrise in declaratia noastra de independenta si Constitutia Statelor Unite. Dar in Egipt a amintit ca America poate fi numita o natiune musulmana datorita numarului mare de musulmani care locuiesc aici…ciudata gindire?!

Tot “spre binele nostru” cum a spus presedintele…o sa descompuna si erodeze drepturile noastre individuale si constitutionale cum ar fi: restrictii cu privire la dreptul de a avea arme, dreptul de a-ti educa copii acasa, si o sa incurajeze dependenta de guvern a cit mai multi indivizi care nu au lucrat sau nu planuiesc sa lucreze vreodata si astfel ingreunind taxele pentru cei care muncesc ca sa sustina toate aceste cheltuieli.

Asa cum Obama a ales pe David Ogden ca Deputy Attorney General, un om care crede ca pornografia este un drept de exprimare si homosexualii sint o forma normala a sexualitatii si o casatorie traditionala este un prejudiciu, asa o sa aleaga si alti judecatori radicali liberari in tribunalele tarii care sa emita tot felul de contracte dupa cum ii taie pe ei capul si apoi sa transforme aceste contracte in legi. Ceea ce liberarii nu vor putea sa schimbe in Constitutie prin legi, vor incerca prin activism.

Avortul este o problema contradictorie…dar sa nu uitam ca Barack Obama a fost SINGURUL senator care a votat impotriva asigurarii medicale pentru bebelasii care au supravietuit avortului. In prima saptamina ca presedinte, a dat un bilion de dolari agentiilor de avort dinafara Americii, in timp ce in America se produc 4,000 de avorturi zilnic. El si Congresul lucreaza sa treaca Actul de Alegere Libera care sa permita performarea avortului in trimestrul ultim al sarcinei, care inseamna ca poate fi zile sau ore inainte ca nasterea normala sa ia loc.

Al nostru presedinte ne-a spus ca nu se deranjeaza daca pretul benzinei se ridica “treptat”. El crede ca pretul ridicat la pompa de benzina va forta oamenii sa foloseasca masina mai putin in timp ce el o sa promoveze masinile “verzi”. America are mai mult petrol decit Saudi Arabia si destula benzina si gaz natural sa fie independenta de resurse straine pentru mai bine de 100 de ani de acum incolo. Si cu toate astea democratii si Obama vor sa opreasca orce tentativa de a scoate gaz de pe teritoriul Americii.

Apoi vine inceputul pregatirii lui Obama ca dictator, cind a ordonat presedintelui companiei de masini General Motors sa renunte la functia de conducere si sa dea conducerea sindicatului care l-a sustinut sa ajunga el presedinte. Da, in lumea noastra libera un presedinte American si-a dat singur suficienta putere sa concedieze un CEO.

In timp ce Obama si-a asigurat presedintia cu ajutorul media , un numar imens de donatori straini (donatiile sub 200 de dolari nu trebuiau sa fie specificate numele donatorului), ajutat de toate organizatiile majore teroriste din lume, ca si o populatie care a votat mai mult culoarea decit principiile persoanei pentru care au votat, putem sa spunem ca…America a primit un presedinte si un guvern pe care-l merita. Noi “putem” si noi “trebuie sa facem” a fost inlocuit cu “ce poate guvernul asta sa faca pentru mine”. Astia sint Americanii de astazi…asta este America de astazi si asta este presedintele ce l-am ales…si astea sint schimbarile de décor pina in momentul de fata…

4 comments:

Cristina said...

Trist, dar adevarat...

Rodica Botan said...

Si asta este abia inceputul...

viorica said...

Rodica ai dreptate ,esti o eroina ca spui lucrurile pe fata .La noi sau ridicat taxele si cind am intrebat dece? Devalorizarea dolarului ....Cine a contribuit la devalorizare si dece?

Rodica Botan said...

Cei care vor sa fim cetateni ai Globului...viorica...ei vor sa fim toti o apa si-un pamint. Un nou Babilon...prima data au incercat sa se suie in cer, iar acuma vor sa ne coboare pe toti in iad...aceeasi teorie / doar o aplicatie diferita.