19 June 2009

CUM STII DACA ESTI REPUBLICAN SAU DEMOCRAT...


O femeie calatorea cu balonul si deodata realiza ca e pierduta. A scazut altitudinea balonului si a zarit un barbat intr-un vaporas in apa deasupra careia plutea balonul. Asa ca a zbierat la el...
-Hello...Scuza-ma, crezi ca m-ai putea ajuta? I-am promis unui prieten ca o sa ne intilnim peste o ora dar n-am idee unde ma aflu acuma..."
Barbatul a consultat GPS-ul portabil care-l avea cu el si i-a raspuns...
- Esti intr-un balon, aproximativ 30 de feet deasupra nivelului elevatiei pamintului si aproximativ 2, 346 feet deasupra nivelului marii. Te aflii la 31 grade, 14.97 minute latitudine nord si 100 grade, 49.09 minute longitudine vest.
Femeia isi rotii ochii si ii spuse...
- Banuiesc ca esti republican...
- Sint, i-a raspuns omul, dupa ce stii?
- Pai, raspunse "balonista" tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic. Cu toate astea insa n-am idee ce as putea face cu informatia ta, si inca sint pierduta. Sa fiu sincera...nu prea mi-ai fost de mare ajutor.
Barbatul zimbii si ii raspunse:
- Cred ca tu esti ...democrata!
- Sint!!!...veni replica femeii...dar tu de unde stii?
- Pai...zise el...tu nu stii unde esti sau unde te duci. Te-ai ridicat la inaltimea la care esti cu ajutorul unei cantitati mari de aer fierbinte...Ai facut o promisdiune fara sa ai idee cum ai s-o tii, si acuma vrei ca eu sa-ti rezolv problema. Esti in exact aceeasi pozitie in care erai inainte de a ne intilnii...dar...cumva ai reusit sa gasesti o modalitate sa ma invinuiesti pe mine de situatia in care te aflii!!!

No comments: