08 September 2013

RAU NU VA POATE FACE ORICUM...( copiat de pe internet- la recomandarea acestora)


Miracolul contra cancerului, ascuns la tine in casa
30-08-2013
Medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.
Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!
Doza recomandată este de 500 ml de apa + suc de la 3 lămâi + 1 lingurita bicarbonat de sodiu.

Se consuma pe stomacul gol dimineața , poate fi împărțită în două doze în timpul zilei , dar nu între mese . Se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar și atunci când boala a disparut , pentru că boala poate recidiva , și este important pentru a preveni reaparitia cancerului.
 
Consuma apa, previne infarctul miocardic, ajuta digestia

Bicarbonatul de sodiu este unua dintre cele mai alcaline substante. Otto Heinrich Warburg (a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa " Cauza principală și prevenirea  cancerului " ), a declarat că " Celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid și lipsit de oxigen . ' Celule sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin , oxigenat , ce le permite funcționarea normală . A priva o celulă sanatoasa de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula in una canceroasa .


Substanțele acide resping oxigenul , pe cand substanțele și celule alcaline atrag oxigenul . Celulele canceroase sunt anaerobe ( nu respira oxigen ) și nu pot supraviețui înprezența unui nivel ridicat de oxigen . In schimb supravietuiesc datorita GLUCOZEI si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen .

Legenda impresionanta a unui Rottweiler, o adevarata lectie de viata
 
Tesuturile canceroase sunt acide iar țesuturile sănătoase sunt alcaline . Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare care au anumite celule ale corpului pentru a rămâne în viață într-un mediu lipsit de oxigen și acid . "
Doza : 1/2 litru de apa + suc de la 3 lămâi +1 lingurita bicarbonat de sodiu .
Dr. Elizabeth Izquierdo :
" Eu sunt un medic și eu refuz să cred că numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer . "
Invinge cancerul :
Un aliat nebanuit. In magazinul de langa casa poti gasi Kryptonita ta pentru Cancer .

Oamenii de stiinta au descoperit ca ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte si Frecvente


Cine ar fi crezut ? Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu , în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigatii de cercetare OPREȘTE si vindeca cancerul . Și chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei . Specialiștii convenționali , parțial conștient sau inconștient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie , complexul industrial medical - farmaceutic , sunt convinși că cancerul este un mister de ne desplusit. " Soluția " oferita de medici pentru cancer constă în trei proceduri foarte riscante și extrem de invazive: chirurgie , chimioterapie si radiatii . Soluția cea mai simpla se poate regasi in casa ta .
 
O poveste impresionanta,o asemenea poveste de dragoste se intalneste o data la un milion de cupluri


În cartea sa , " câștigă războiul împotriva cancerului " ( "a câștigat războiul împotriva cancerului " ) , autorul ei , Dr. Mark Sircus , abordează problema bicarbonatului de sodiu , care poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieți în fiecare zi .
Bicarbonatul de sodiu este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la niveluri normale de bicarbonatului din corp.si este , de asemenea, mai ieftin, mai sigur , și, probabil, cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer . Bicarbonatul de sodiu dă organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase , fara efecte secundare devastatoare și evitand costurile chimioterapiei conventionale .

 
Ceea ce medicii nu o sa va spuna niciodata!!! Cauza majoritatii bolilor!

Și știi care este problema medicilor de a prescrie acest leac miraculos ? Este foarte foarte ieftin . Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți, și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atât de simplu , atunci nu o promoveaza . Atât de simplu și asta este realitatea brutală . Și probabil pana azi nu ai auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu și prea ieftin , și prin urmare, nu incurajeaza nimeni cercetarea si publicarea informatiei.


Fructul care vindecă cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia
 
Comunitatea medicală i-a întors spatele Dr.Simoncini și alți colegi , pentru că el , ca un medic oncolog onest care este unspecialist in cancer - a refuzat să folosească metode convenționale pentru pacientii lui si a decis sa foloseasca bicarbonatul de sodiu adminstrar , administrat cu succes cu o rata de vindecare de 99 la suta din cazurile de cancer de san . Și cancerul vezicii urinare poate fi vindecat într -un timp scurt , complet , fără intervenții chirurgicale , chimio sau radiații , folosind numai aparate de infiltrare locală ( similar cu un cateter ), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat în sân sau vezica urinara. Dar poate fi , de asemenea, consumat pe cale orală .
 
Ce inseamna sa fi extrem de norocos? Cum se poate fenta moartea

Companiile farmaceutice :
Si companiile farmaceutice știu ca bicarbonatul de sodiu farmaceutic se poate folosi in tratamentul tumorilor pentrua disparea mai repede, iar multe dintre tratamentele de chimioterapie includ în prezent bicarbonat de sodiu , cu scuza că " ajuta " pentru a proteja rinichii ,inima si sistemul nervos al pacientului. Și a fost deja demonstrat că administrarea de chimioterapie fără bicarbonat de sodiu poate ucide pacientul . Așa că , atunci când auzim " succesele " chimioterapiei , înspecial cu rapoartate de televiziune prin cablu și celebrități care s-au vindecat miraculos , nu suntem informați ca responsabilul pentru vindecare este tocmai bicarbonatul de sodiu , care acționează nu numai pentru a opri metastaze si vindeca cancerul , dar, de asemenea, pentru a minimiza efectele secundare nocive ale otrăviri prin chimioterapie. Dr. Sircus spune așa . " Nu exista studii pentru a separa efectele bicarbonatului de sodiu din agenții de chimioterapie toxica și nici nu va ...... " spune doctorul resemnat .
 
12 Lucruri pe care sigur nu le stiai despre planeta Pamant/Tera


Factorul emotional :
De mult timp este cunoscut faptul ca anxietatea extremă , stresul sau pierderea unei persoane dragi , eșecul în obiectivele propuse, dilemele existențiale , traumele morale sau emoționale , etc - Pot declanșa o varietate de boli fizice , migrene , hipertensiune , sistemul imunitar scăzut , etc- , ajungând in timp la cancer .
Și acest lucru este logic : Dacă nu ar exista o scădere a sistemului imunitar , fie ea bruscă sau cronică , nu ar exista posibilitatea ca ciupercile, care studii recente arata ca sunt cele care cauzeaza cancer , sa poata prolifera până la punctul în care se periclitează viața .
Doza : 1/2 litru de apa + suc de lămâi 3 +1 lingurita bicarbonat de sodiu .
Sa fiti sanatosi.
Vă rugăm să distribuiti articolul !  

1 comment:

Anonymous said...

mama mea a murit de cancer. Inainte sa moara ( de cind a fost diagnosticata si pina a murit) a baut bicarbonat cit sa-i ajunga pt 100 de ani....cancerul nu s-a vindecat. Asta e cea mai mare prostie posibila,ca bicarbonatul vindeca cancerul.