25 September 2013

INCREDIBIL

La 12 ani, nascuta intr-o familie de atei, aceasta fetita picteaza atit de frumos...scene venite parca din alta lume, poze despre cer si despre Domnul Isus ...

http://ipost.christianpost.com/news/twelve-year-old-with-atheist-mom-paints-shocking-pictures-of-heaven-and-jesus-and-wins-her-to-christ-11206/

1 comment:

cherie said...

Cred ca este prea usor etichetat ca ateu un om care nu este inregimentat intr-o anumita religie, sau intr-o fractiune de credinta crestina. Fara a fi adeptul unui ritual de inchinare in fata unei idei despre creator, fara a adopta traditiile unei anumite confesiuni, dar crezand in mesajul divin ca exista bine si rau iar raul trebuie pedepsit, omul nu inseamna ca este ateu.
Oamenii care cred in mesajul binelui, chiar daca nu tin seama de confesiunea de care au apartinut parintii lor nu sunt “atei”. Poate le este indiferent cum ii numesc ceilalti, dar ei cred in “Divinitate” chiar daca nu il numesc Dieu, Dumnezeu, Iahve, Alah sau altfel... Credinta in bine si rau a implementat-o “creatorul” in fiecare din noi.
Ateu dupa parerea mea este cel care nu crede ca exista bine si rau, crede ca are dreptul de a face ce vrea, ca raul nu se pedepseste iar cei care cred in esenta binelui sunt niste prosti de care trebuie sa profiti.
Eu cred ca aceasta fetita crede in bine si picteaza ce simte.