13 August 2013

CE MULT POATE FACE PUTINUL...



Ma doare spatele…de fapt ma doare intr-un singur punct, dar ce conteaza ca-i numai un punct? Muschiuletul ala mic sau nervul ala aproape invizibil face un taraboi pe spinarea mea – ce n-ai pomenit! Nu pot sa fac nimic- dar absolut nimic. Am luat ibuprofen si mi-am pus citeva petece cu medicamente dar pina se linisteste napraznicul de el scot fum si foc pe nari.

Mi-a trecut prin minte un alt trup. Biserica. Trupul Lui Christos, iar noi madularele acestui trup. Si da…uneori sintem ca si muschiuletul asta mic care face pe nebunul in spatele meu. Degeaba este mic, probabil nici prea important…leaga si el ceva oscioare pe acolo, ceva coaste…ca uite a stricat dispozitia intregului trup. Imi tin capul intr-o  mina si abia pot sa scriu…Am vrut sa-l masez dar nu ajunge mina pina acolo. Si asta mi-a dat de gindit ca ne-am putea ajuta si noi unii pe altii sa ne mai treaca de unele dureri…dar vezi, pentru asta trebuie sa simtim unii pentru altii. Iar daca nu simtim…inseamna ca noi nu sintem in Trup, ca altfel ne-ar durea…

Ce exemplu minunat este acest exemplu – aceasta comparatie a bisericii cu un trup…ca sa intelegem cita nevoie avem unii de altii, ca sa intelegem cit de mult ne afecteaza binele sau raul celuilalt, ca sa invatam sa ne slujim si sa ne ajutam reciproc.

Si ma gindesc acuma…ce mult poate face putinul nostru citeodata…daca-l facem…

2 comments:

stefan said...

http://aloefirst.blogspot.ro/
Eu folosesc de multi ani Aloe First, este buna la aproape orice.
Pe flacon scrie - products of USA, deci este aproape

Rodica Botan said...

Multumesc Stefan...am sa caut.