04 August 2013

Ruthy and Kyle - wedding day- August 4 2013 (3)


     As  vrea sa va povestesc un pic despre 3 minute din viata acestei mirese. Au plecat toti afara sa se organizeze pentru ceremonie ( pentruca ceremonia urma sa fie afara in aer liber) si Ruthy a ramas cu prietena ei cea mai buna in urma.
     Pozele care le-am facut o sa va spuna singure povestea acestor minute scurte pline de emotii si mister. O s-o vedeti pe Ruthy cu diferite expresii pe fata ei frumoasa; la un moment dat felul cum isi misca buzele denota nivelul de stres. Am auzit-o dindu-si singura instructiuni..."spatele drept"...Prietena ei aranjeaza ultimele detalii...o ultima privire , o ultima inspectie...ca totul sa fie cit se poate de perfect...ca mireasa sa nu aiba nimic deranjat, nimic deplasat .
     Uitindu-ma la poze m-am gindit la o alta mireasa...la Biserica Domnului Isus Christos. M-am gindit la perioada de asteptare a acestei mirese...la detaliile de care ar trebui sa se ocupe. Ruthy si-a spus singura ..."spatele drept". Ma intreb ...ce ar trebui sa ne spunem noi in momentele astea de asteptare - ca totul este pregatit pentru aparitia Mirelui...Ma intreb cum aratam noi de frumosi ...daca sintem pregatiti pentru Acea zi asa cum Ruthy s-a pregatit pentru ziua nuntii ei...Ma tot intreb si parca nu gasesc raspunsuri potrivite...





















No comments: