21 August 2013

M-AU TRIMIS...

La scoala iara...
      Tusa Marta din Aiud era ingrijorata de mine ca nu mai apar pe blog. Asa ca fac o marturisire publica (    :)   ) - m-au trimis sefii  iara la scoala. Adevarul este ca tot departamentul a fost trimis si toate procedurile si tot ce am stiut a devenit istorie. Sintem instruiti intr-un sistem nou GIS( Geographic Informational System.) si sint in Fresno pentru 3 saptamini. Nu mi s-a intimplat nimic rau...desi nu sint prea bucuroasa ca iara trebuie sa invat. Imi facusem mintea ca data viitoare cind ma duc la scoala o sa ma duc sa invat olarit.
    Ok...sint in lobby la hotelul unde stau si ma grabesc la clase. Deocamdata o sa cad  ..."pe ginduri"...cind mai am timp...Pina atunci Domnul cu mila Lui ...mie sa-mi dea intelepciune si rabdare si voua sa va dea tot ce aveti nevoie pe ziua de azi...

4 comments:

David Ardeleanu said...

Draga Rodica !

Dupa cum se vede , oamenii au simtit lipsa ta de pe blog , de pe fb. si alte locuri !
Chiar se vede ca oamenii te iubesc !
Sa ai succes la ...invatatura si rabdare multa !
Sa inveti si sa ai note numai de ... 1o ! Si o sa primesti un ... happy face ! Si o ciocolata cu alune ! O zi binecuvintata , Rodica !

Marta said...

Domnul cu tine sa te ocroteasca si intareasca .La ora asta eram 6 pe blogul tau. Imbratisari.

Rodica Botan said...

David Ardeleanu, multumesc de stiri...dragostea vine de la Dumnezeu si tot ce vine de la El este bun.Nu-mi dau note pe aici dar daca nu invat bine nu o sa-mi mai dea salariu...ceea ce este mult mai grav. Fara ciocolata mai pot trai dar fara un check...mai greu. Blessings to you too...

Rodica Botan said...

Tusa Marta toate le vezi...sint asa de mindra de matale ca la virsta la care esti nu te-ai speriat de computer si uite ca putem tine legatura la asa o departare...6 pe blog? Si eu n-am scris nimic...sa-mi fie rusine!!!