31 August 2013

SISTEM DE SUPRAVEGHERE- GRATUIT!

     
Ce-mi mai trece astazi prin cap? Oare ce?
      Sa incep cu dimineata... Peste gard direct in fata mesei mele - cum ma uit pe fereastra din bucatarie de la masa unde imi beau cafeaua cind sint acasa, sint 4 apartamente si deci 4 familii vecine. Asa ca dati-mi voie sa va relatez activitatea in vecini in jur de 8 dimineata astazi. Unii vecini puneau sus o chestie din aia uriasa umflata cu aer unde copiii sar in sus ca si floricelele . Evident era ziua vreunui copil...dar pina una alta, tinarul tata se gindi sa incerce el jucaria asta si se auzeau strigatele lui Tarzan ...mai degraba racnete de bucurie daca este posibil asa ceva.
     Nu s-a incheiat bine episodul asta ca s-au auzit strigate si mai si de la vecinii din fata...Doamna zbiera cit o tinea gura...la inceput neintelese cuvinte...mai pe urma concrete ordine de evacuare - pentru sotul- sau ma rog...persoana cu care isi imparte viata.
     Primul impuls a fost sa zic si eu ca si fariseul..."Iti multumesc Doamne ca eu nu sint ca ei"...Mai apoi m-am pocait de gindul asta si i-am multumit Domnului ca nu urla nimeni la mine. Ba m-am dus in gradina si am facut citeva buchete ca sa le duc la Deb ca are si ea ceva chermeza la ea acasa...si am facut inca un aranjament de flori pentru prima vecina...cea cu sarbatoarea...Este prima data cind dau cu ochii de ei ca abia ce s-au mutat. M-am dus la gard cu vaza cu flori si am chemat-o ...i-am spus ca am inteles ca sarbatoresc ceva si mi-a spus ca e ziua fetitei ei. Aranjau doua mese in curte. I-am intins vaza si i-am felicitat. Intre timp am vazut ca s-a desumflat jucaria aia uriasa umflata cu aer...o fi spart-o taticul; s-a jucat prea tare, cine stie???...
     Asa ca...ma gindesc care-i lectia pe ziua de azi cu privire la vecinii mei? Se pare ca daca Dumnezeu face planurile...este in planul Lui sa locuiesc pe-aci. Parintii mei care locuiau la doua case de mine s-au mutat la ranchul fratelui meu. Deb este dusa...si uite ca vecinii astia imi tin de urit...mai stii? Ca sa nu ma plictisesc...sau poate ca sa stiu sa fac diferenta. Ce diferenta? Poate ca sa vad ca fara Dumnezeu nu este pace si cu El pacea exista in orice vecinatati? Ca uite...o mie de prostii se intimpla intr-o parte si alte timpenii in cealalta parte dar mie nu mi s-a intimplat nimic. Si am fost plecata de 2 saptamini de-acasa si nu mi-a disparut nimic...
     Ce-mi mai trece prin cap? Este faptul ca El trimite ingerii Lui sa ne pazeasca oriunde am fi. Asadar tu cel care citesti sa-ti amintesteti ca tot pamintul este a Lui. Si El poate face sa tisneasca izvoare de apa in cea mai uscata pustie. Nu stiu ce o sa se intimple cu vecinii mei. Anul asta s-au intimplat doua crime deja...doi tineri au fost impuscati in drum in fata casei mele ( unul a murit), si o femeie tinara de 27 de ani a fost junghiata doua case mai incolo - a murit si ea. Si cu toate astea... pot sa spun ca nicaieri nu dorm mai bine decit acasa...si ca ii multumesc Domnului ca petecul asta de pamint de sub picioarele mele este supraveghiat de El. For free...( de gratis).
   

No comments: