31 October 2012

O POVESTE SCURTA...

    Am fericirea sa lucrez cu un grup de oameni deosebiti. Fiecare are calitatile si talentele lui, dar unul dintre ei are o memorie fantastica si in ce priveste tehnologia este inaintea programatorilor. De multe ori cind ni se schimba programele - si se intimpla tot des, el ii descurca pe cei care ar trebui sa ne initieze in noile programe.
    Numele lui este Steve si pe linga calitatile lui Steve este putin excentric si poarta cravata, bretele si un fel de aparat de radio ca cei de la politie- fiind un fel de voluntar cu politia si pompierii in caz de urgenta.
     Intr-o dimineata - saptamina trecuta mi-a trecut prin cap ca intr-o zi ne-am putea imbraca toti ca Steve...cu cravate si bretele si pixuri in buzunare si radio agatat de pantaloni...in fine - si ajunsa la lucru le-am impartasit celorlalti acest gind. Zis si facut, am hotarit ca astazi ne vom imbraca toti asa ca el si il vom astepta la biroul lui. Si asa am si facut...Chiar si Tom, care a uitat si-a confectionat din hirtie o cravata si niste bretele ca sa fie si el in ton cu noi.
    Numai ca Steve care are si niste urechi sensibile si il si duce mintea sa puna lucrurile impreuna, ne-a surprins cind...pentru prima data a venit la lucru imbracat cu blugi, adidasi , sapca in cap si T shirt...Asa ca gluma noastra pentru el a fost pur si simplu dublata de gluma lui pe seama noastra.
    Si iata si citeva poze cu oamenii cu care lucrez...


















6 comments:

Angela said...

Ma bucur ca lucrezi intr-un colectiv, unde sunt oameni, frumosi, haiosi, musculosi, zambareti...imi dau seama de aici, ca si omul sfinteste locul, nu numai locul omul...

Ganduri bune,
Angela

Cristina said...

Ce fain!! Se vede ca aveti fun la lucru :)

PS. Ce as veni sa va fac curat prin cubicles :)

cherie said...

Ai un colectiv de lucru minunat !
Steve pare foarte simpatic, dar inafara de Tom, mai este unul fara bretele.... Cost-me :))
Felicitari tuturor ca stiti sa fiti prieteni si cand munciti...

Rodica Botan said...

Angela...cel care isi arata muschii are recordul mondial a poate face cele mai multe genoflexiuni intr-un minut . El este Steve "the brainiac" de care vorbeam . Vezi diploma pe peretele din cubul lui...

Rodica Botan said...

Cristina chiar ca ne-ar trebui...

Rodica Botan said...

Cost -me ...de fapt este Costume...Si vreo doi si-au confectionat din ceva panglica si bretelele alea...Sa-ti spun sincer este o munca continua sa tinem atmosfera placuta...dar pina acuma am reusit. Sintem cea mai buna grupa de mappers( desenatori de harti electrice) din companie. Si avem vreo 27 de grupe in California.