06 October 2012

O VESTE TRISTA ...ASTAZI A INCETAT DIN VIATA FRATELE NICU CIUCUR...


Sa ne rugam pentru cei indurerati si sa-i incredintam in mina puternica a Tatalui nostru ceresc...












Draga Tuchi...
Sint momente cind cuvintele sint de prisos, pentruca nu pot oricum exprima nici macar o particica mica din ceea ce simtim. Traim niste zile extrem de grele, si daca reusesti sa te apropii suficient de cineva , este imposibil sa nu realizezi cite dureri poarta fiecare in suflet. Pamintul abia isi mai trage suflarea...si Ziua cea mare se apropie. Aproape ca imi vine sa zic ca e ferice de acel ce pleaca la Domnul asa cum a plecat sotul tau, fara sa sufere in trup...si fara sa agonizeze tintuit la pat. Ma doare gindul ca suferi aceasta despartire. Nicu era prietenul tau nu numai sotul tau si pentru noi, cei care priveam dinafara portretul vostru de familie era unul dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata. Un sot tandru si grijuliu, un tata iubitor, un bunic plin de energie si daruire...un frate in Christos harnic si destoinic...si pentru unii - un prieten care nu va putea fi inlocuit...
     N-am sa pot sa te mingai cu siguranta de pierderea ta, de pierderea fetelor tale. Dar am sa pot sa-ti amintesc ca, asa cum cu ceva decenii in urma ne-am stramutat din Romania in tara asta binecuvintata, asa ne stramutam rind pe rind in Tara MInunata - dincolo de nori pregatita de Mirele nostru pentru noi...Mireasa Lui. S-a intimplat ca Nicu a plecat putin mai devreme. Harnic cum a fost si-a terminat lucrul ce-l avea de facut si Domnul L-a chemat la odihna. 
    Gindul reintilnirii sa te insoteasca, mingaierile Domnului sa iti fie perina pe care sa-ti asterni capul in fiecare seara si credinta in El sa nu te paraseasca. El ne trece prin vai adinci dar tinindu-ne de mina...si ne trece biruitori.
    Ma rog ca Domnul sa te faca un stilp puternic in familia ta, si asa cum Naomi nu s-a dat invinsa trecind prin tragedia vietii ei, asa si tu sa te ridici si sa spui  in fiecare zi care urmeaza..."Pot totul in Christos care ma intareste!" 
    Cu toata dragostea si cu mult regret pentru pierderea voastra,
Rodica Botan

2 comments:

elena marin-alexe said...

DUMNEZEU SĂ ALINE FAMILIA RĂMASĂ ÎN URMA FRATELUI PLECAT ACASĂ...

Speranta said...


Dumnezeu sa mangaie familia indurerata..."Parintele indurarilor si Dumnezeul orcarei mangaieri."