18 October 2012

PENTRU ANONIMII CARE VIZITEAZA ACEST BLOG...


     Am o intrebare pentru toti anonimii care vin pe blog...Cind puneti intrebari sau comentarii "tari"...care sint ca niste sageti veninoase indreptate catre gazda blogului...ce n-aveti curajul sa va prezentati cu numele?
     Eu pot sa moderez aceste comentarii dar n-o fac pentruca as demonstra ca mi-e frica de voi... de acesti anonimi. Daca port o teama si o jena pentru trecutul meu sau pentru prezentul meu sau pentru orice...o port in fata Domnului si n-am nici un motiv sa ma ascund de voi...Am tot respectul pentru voi cititorii mei, dar daca nu va place ceva, nu sinteti obligati sa cititi. Eu reprezint aici un grup de oameni care au fost morti in pacatele lor dar in Christos am capatat viata si nu numai - ci avem si dreptul sa ne numim copii ai Lui. Si daca sintem iertati de El...si invitati la masa Tatalui...care-i problema voastra, anonimilor?

2 comments:

Anonymous said...

Doamna Rodica,
Nu am stiut ca sinteti divortata si nicidecum nu am vrut sa va ranesc...din cind in cind imi bag si eu nasul prin blogul dumneavoastra si am observat ca vorbiti despre copii, parinti, bunici, Tusa mare, verisoara, cutu, pisi, etc dar niciodata despre sotul dumneavoastra.
Din curiozitate am pus intrebarea (si din politete) numai pe jumatate.
De fapt intrebarea completa ar fi trebuit sa sune asa:,,Da de ce-l uiti doamna Rodica pe Divortat? sinteti cumva divortata sau v-a murit barbatul?"
Am fost numai curios si este dreptul meu sa fiu...atita timp cit imi afisezi pe blog viata dumitale...
Nu trebuie sa te fortezi sa ma numesti anonim, e dreptul meu pe care tot dumneata mi l-ai dat ca altfel inlaturai aceasta optiune de identificare.
Si la ce ti-ar folosi sa stii ca ma numesc Ion sau Gheorghe? ca oricum casuni pe cine indrazneste sa te contrazica sau sa nu te laude ca pe Ceauseasca.
Ma opresc aici cu scrisul ca nu vreau sa va jignesc si repet, nu am avut nici cea mai mica intentie s-o fac nici in comentariul anterior.
Sa fii sanatoasa!
Anonimu'

Rodica Botan said...

Ok...fratele meu, Ion, Gheorghe, etc. N-a murit inca nimeni...daca asta este un amanunt cu atita importanta. Si unde ai vazut ca te contrazic?
Dar au fost multi anonimi inaintea dumitale care stiau exact cine sint si fortau mereu nota. Daca tot spui ca ai venit pe blog de mai multe ori, cred ca ai realizat ca mai degraba m-am identificat cu una dintre surorile Cenusaresei si ca imi port sosonii amindoi - nu astept sa incerc nici un papuc de cristal - te asigur ca-s multumita de incaltari asa cum sint.
Daca am sarit la vreo concluzie gresita, te rog sa intelegi circumstantele si imi cer scuze pentru asta. As lua jos optiunea de anonim dar unele persoane mai in virsta care vor sa comenteze nu pot altfel. De obicei se identifica lasindu-si numele la sfirsitul comentariului. Nu sint curioasa cine esti...banuiesc ca sint si anonimi cumsecade dar experienta mea de citiva ani imi spune ca majoritatea celor care folosesc aceasta optiune o fac ca sa fie sarcastici si sa loveasca si sa spuna lucruri pe care nu le-ar spune daca cineva le-ar vedea fata. Dupa cum vezi nu mi se casuna chiar aiurea...Sa ramii si tu sanatos anonimule...