30 October 2012

SA MEDITAM...

     Pozitia lotus si...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........
Asta inseamna meditatie pentru toate religiile pagine. Ele au ca scop golirea creierului de orice gind...
   
    Pentru crestini insa meditatia inseamna cu totul si cu totul altceva. De fapt este exact inversul. Cind meditam, ne umplem de Cuvintul Lui Dumnezeu...meditam la El...ne saturam creierul si inima ...la refuz...hranind o nevoie interioara. Acest proces ne va aduce pace si liniste.

     S-ar putea sa spuna cineva ca nu este nici o gresala in a-ti goli creierul de orice activitate. Doar este relaxant sa nu te mai gindesti la nimic, nu? Biblia insa ne spune ca atunci cind omul isi curateste inima...o goleste...diavolul care sta la pinda, se duce si mai aduce cu el alti prieteni de ai lui si ei intra si ocupa acel loc gol...curat si primenit. Si omul ajunge intr-o stare mai rea decit cea care a avut-o inainte de a face "curatenie generala".

     Acuma...nu stiu cum sinteti voi dar eu nu vreau sa am nimic de-a face cu necuratul. Nu-mi place de el nici cu copite si coarne si nici cind apare in straie de inger. Asa ca...sa meditam - dar sa meditam la Cuvintul Lui care este bun pentru sufletele noastre. Si sa cercetam cu atentie toate lucrurile si sa alegem doar ce este bun...

2 comments:

Speranta said...

Draga Rodica ,asa gandesc si eu ca tine.Meditand la Cuvantul lui Dumnezeu ne lumineaza in viata.

"Orice cuvant al lui Dumnezeu este incercat El este un scut pentru ceice se incred in El."(Proverbe 30:5 )

Angela said...

Sa avem cu totii cat mai des gandul la Dumnezeu, iar dracul nu se apropie daca suntem spovediti si imparasiti curat, daca pazim poruncile si le implinim.

Doamne ajuta
Angela