13 August 2013

PINA SE ZICE ASTAZI...MAI AI O SANSA!!!

Dennis Fisher- tradus Rodica Botan
     Intr-o scrisoare pentru fiul sau Eduard, Albert Einstein i-a dat urmatorul sfat…"Viata este ca si mersul pe bicicleta. Ca sa-ti pastrezi echilibrul, trebuie sa te misti". Sfatul marelui fizician este intelept si practic.
     Acelasi sfat poate fi aplicat vietii de credinta. Multi credinciosi inainteaza prin credinta chiar prin incercari dureroase si necazuri. Dar cind experimenteaza o problema morala personala - isi pierd balanta si cad. Regretele lor si simtamintul ca nu merita iertarea Lui Dumnezeu ii poate tine pe loc si ei nu mai pot inainta in viata lor spirituala.
     Biblia insa ne da multe exempleale cu oameni care au experimentat caderi spirituale serioase. Avraam a mintit pe faraon - despre sotia lui, Sara ( Geneza 12:11-17). Iacob l-a inselat pe tatal sau ca sa fure binecuvintarea lui Esau (Genesa 27:18-29). Moise nu il asculta pe Dumnezeu si loveste stinca in loc sa vorbeasca cu ea (Numeri 20:7-12). Dar in ciuda acestor caderi, ni se spune ca toti acestia au capatat ce le era fagaduit mai inainte …datorita credintei lor (Evrei 11:39)
     Aceste caractere biblice sint aratate ca exemple pentruca desi au cazut, s-au reintors la Dumnezeu si au continuat sa il urmeze. Daca ti-ai pierdut cumva balanta datorita unei alegeri pacatoase, si ea te tine pe loc…cere-ti iertare si urmeaza-L pe Dumnezeu care iti ofera inca o sansa...

4 comments:

elena marin-alexe said...

Draga Rodica iti trimit felicitari si urari de LA MULTI ANI! Dumnezeu sa te binecuvanteze si in acest AN NOU 2011!
Cu mare drag, ELENA!

carmen bogdan said...

http://www.youtube.com/watch?v=QdAObe8k3uw

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Watch This Video
www.youtube.com
GotoThisSite.org WayoftheMaster.com WretchedRadio.com

http://www.youtube.com/watch?v=rgpp8izfNUA&feature=player_embedded#!

Rodica Botan said...

Multumesc Elena, Carmen si Virginia...Si voua un an plin de binecuvintari!!!