19 July 2010

TABARA PENTRU TINERII DIN ALIBABA...

Va povesteam cu citeva zile in urma ca Sali si Luminita Sabri din Alibaba continua sa construiasca prin credinta.

Acum ca peretii cladirii s-au ridicat si exista spatiu, acel spatiu pregatit trebuie sa fie folosit...nu? Asa ca ei au hotarit sa adune citiva tineri din Alibaba - vreo 15 - si sa-i duca la o tabara crestina in Bulgaria- organizata de fratii turci baptisti din Silistra. Pretul taberei este de 1000 de dolari - incluzind toate cheltuielile pentru acest grup.

Nu-i asa ca-i mult? Sigur ca da. Si tocmai acuma cind economia e asa de proasta. Vai , vai...

Numai ca , dragii mei, economia e proasta la noi...Dumnezeu nu stie de asa ceva si ultima data cind am citit in Biblie, totul totului tot ii apartinea Lui...Si la El economia totdeauna merge bine. Si El are oamenii Lui...Asa cum ucenicii au gasit un copil cu cinci piini si doi pesti...si o batrinica cu doi banuti; primul sa hraneasca cu mincarica lui multimile si a babuta sa imbogateasca cu banutii ei tezaurul templului, tot asa se gasesc si astazi oameni care stiu ca tot ce au ei vine de la Tatal; si ca Dumnezeu le da ceea ce au nevoie  pentru ca sa dea si ei la rindul lor celor ce sint lipsiti.

Si cei ce isi arunca piinea pe ape, stiu deja procesul care urmeaza. La vremea potrivita, cind ti-e mai mare nevoia, Dumnezeu ti-o aduce inapoi proaspata...si inmultita. Si binecuvintarile Lui nu se sfirsesc.

Asa ca vreau sa va anunt ca deja s-au strins 500 de dolari pentru tabara; si daca nu va grabiti sa va aduceti si voi aportul la aceasta investitie serioasa ...o sa pierdeti prilejul sa fiti partasi la constructia asta mareata.

Vedeti voi...unii dintre noi s-au hotarit sa lupte impotriva islamului cu...dragoste. Arma asta n-a fost inca invinsa. Domnul Isus a cucerit lumea cu ea...ati putea si voi sa incercati.

Asa ca grabiti-va pina acontul este deschis...nu trebuie sa dati mult...doar atit cit a dat acel copil sau vaduva de care vorbea Domnul Isus. Ca nu cit dai conteaza. Conteaza CUM dai...

Mai multe informatii pe blogul Lui Sali...
http://musulmanii.wordpress.com/

2 comments:

Sali Sabr said...

Multumim mult sora Rodica pentru implicarea dvs in aceasta lucrarea. Dumnezeu sa va rasplateasca sus in cer! Sa-i rasplateasca Domnul si pe aceia care au dat pana acum sau cares-au rugat pentru acesta lucrare. Multumim Domnului ca nu suntem singuri si ca sunt multi frati si surori carora le pasa! Slavit sa fie El. Biruinta e a Domnului, noi nu avem nici un merit!

elena marin-alexe said...

Fii binecuvantata pentru daruirea cu care te implici in lucrarile Lui.
O imbratisare sfanta draga Rodica!