08 July 2010

SA TRIMITEM UN TINAR MUSULMAN INTR-O TABARA CRESTINA...

Am scris de multe ori despre Sali Sabri si lucrarea lui printre turcii din Alibaba. Ne-am rugat multi dintre noi pentru casa de rugaciune care s-a ridicat acolo "PRIN CREDINTA". Sali a inceput sa construiasca fara sa aiba nici un ban, nici un material si fara mina de lucru.

Si Dumnezeu i-a onorat credinta lui si slabele noastre rugaciuni si ...casa s-a ridicat. Au lucrat voluntar chiar musulmanii din sat...Dar, lucrarea din Alibaba abia acum incepe cu adevarat. Cistigarea de suflete este cel mai important lucru - nu cladirea.

Mai jos o sa cititi scrisoarea care am primit-o de la Sali. Ne anunta despre o tabara turca crestina pentru tineret in Bulgaria. Eu zic sa continuam asa cum am inceput...prin credinta. Nu va ginditi ca e nevoie de multi bani...ginditi-va ca este nevoie de multe inimi deschise si pline de dragoste pentru lumea asta care umbla bezmetica in intuneric. N-ar fi mult mai bine sa ii cistigam pentru Cristos in loc sa ne batem cu ei? Toti vrem pace...dar adevarata pace numai Dumnezeu o poate aduce. Daca punem mina de la mina...o sa putem sa facem acest lucru foarte usor...iar rasplata in vesnicii va fi mare. Va dau e-mailul lui Sali ca sa corespondati cu el despre felul in care vreti sa ii trimiteti cit aveti...nu mai mult. Si oceanul e facut din milioane si milioane de picaturi de apa...Iata e-mailul lui...Sali Sabri [samisabri2002@yahoo.com].
Domnul sa va puna pe inima aceasta lucrare...
..................................


Dragi frati si surori,

Va scriem acest email pentru a va cere ajutorul in rugaciune. Nu am apreciat niciodata rapoartele misionarilor care scriu despre nu stiu ce proiect si solicita ajutor financiar. Nu pentru asta va scriem. Va scriem ca sa va rugati pentru acest proiect pentru ca noi credem in puterea rugaciunii, mai ales pentru ca Domnul ne spune ca daca ramanem in El, tot ce vom cere in Numele Lui vom primi.

In perioada 6-13 august 2010 se organizeaza o tabara pentru musulmani in judetul Silistra din Bulgaria. Organizatorii sunt de origine turca, pastori turci-fosti musulmani. In Bulgaria traiesc aproximativ/peste un milion de turci. Credinta crestina a patruns mai repede printre ei si de aceea sunt multe biserici formate din turci-fosti musulmani. Fratii de acolo organizeaza aceasta tabara in vederea evanghelizarii tinerilor de vorbitori in limba turca. Credem ca este o ocazie speciala pentru ca si noi sa participam la aceasta tabara impreuna cu 15 tineri turci din cartierul alibaba din Medgidia. Avem deja patru tineri care doresc sa participe in aceasta tabara. Credem ca Domnul va lucra in inimile lor. Asa s-a intamplat si cu un alt tanar pe nume Memet Denis care anul trecut a fost intr-o tabara crestina si s-a hotarat pentru Domnul iar acum este in anul I la liceul crestin din Oradea si de cateva saptamani l-a marturisit pe Domnul in apa botezului.

Eficienta acestei taberei este mare. Nu stim cum va lucra Domnul acolo dar credem din toata inima ca o va face. Cum tinerii din cartierul alibaba sunt foarte saraci nu-si permit sa plateasca costurile taberei. Pentru 15 tineri costul taberei(cazare,transport,mancare si taxa de participare) pe o saptamana se ridica la 3000 de ron adica aproximativ 1000 de dolari.

Rugati-va Domnului pentru alti tineri care sa doreasca sa participe in aceasta tabara. Suntem convinsi ca Domnul i-a ales pe acestia. Rugati-va Domnului si pentru resursele materiale.



Cu multumire si respect,
In slujba Regelui,
Sabri si Luminita
tel: 0765 111 084

No comments: