27 July 2010

CARTE POSTALA DIN AIUD

Am reusit in sfirsit sa ajung la un computer. Am fost citeva zile in Istambul si am vazut Bosforul despre care am citit atit de mult in tinerete. Sora mea m-a fugarit pe strazile vechi ale istoricului Constantinopol pina a realizat ca as putea face un atac de cord; apoi de ingrijorata mi-a intins o sticla de apa rece si m-a indemnat sa continui...ca mai sint si alte pietre si alte morminte si locuri istorice de vazut...

Scriu din Aiud, de la Botani, si un miros de placinte cu brinza si marar ma copleseste. Asa ca nu reusesc sa scriu prea mult ; dar am vrut sa va trimit o "vedere" cum este obiceiul cind esti in concediu.

Am fost ingrijorata de tinerii din Alibaba, dar am citit ca ingrijorarile trebuie aruncate asupra Domnului. Daca noi am reusit sa-i iubim pe acesti tineri, Dumnezeu ii iubeste si mai mult si i-a iubit chiar inaintea noastra. El stie ce este bun pentru ei...si faca-se voia Lui intotdeauna. Ma rog ca Voia Lui sa se faca si cu noi si cu voi.

Multumiri lui Carmen...gazda voastra de acum, pentru munca ei pe blog. Multumesc voua care ne cititi...dar mai mult multumesc Domnului pentru grija Lui...

3 comments:

Sabri si Luminita said...

Multumim si noi sorei Carmen pentru postarile calduroase pe care le scrie aici. Sora Carmen reuseste cu brio sa va inlcouiasca. :)

Multumim pentru ca va ganditi la noi. Speram ca lucrurile sa mearga inspre bine. Credem ca Domnul pregateste ceva bun, nu stim inca ce. Insa cu siguranta va vom informa cu tot ce se intampla.

Sora Carmen am citit emailul dvs. E frumos acolo, dar noi nu ne permitem sa mergem acolo din mai multe motive. Una dintre ele ar fi cheltuilile foarte ridcate. Speram ca in urmatoarele zile sa avem ceva batut in cuie si astfel va vom informa. Cautam si ne rugam!

viorica said...

Rodica ,ma bucur de bucuria ta .Esti printre ai tai ,unde te poti simti mai bine decat printre ai tai si servita ca la carte....placinta cu branza! Daca mergi la Luminita si Sabri te va servi cu blacavale .Wow!Si uite asa poporul nostru ospitalier stie sa-si primeasca oaspetii.Iti doresc ca mana Lui sa te ocroteasca.Du salutul nostru tuturor fratilor din tara noastra .
Carmen multuim pentru timpul oferit!

Rodica Botan said...

"Gandul acesta, dar, sa ne insufleteasca pe toti care suntem desavarsiti; si, daca in vreo privinta sunteti de alta parere, Dumnezeu va va lumina si in aceasta privinta.Dar, in lucrurile in care am ajuns de aceeasi parere, sa umblam la fel. "(Filipeni3"15,16)
Multumim tuturor pentru tot Domnul sa va binecuvanteze
Carmen