20 July 2010

CITEVA ANUNTURI...

Dupa cite se vede... parese ca Sali si Luminita Sabri vor trebui sa duca cu ei in tabara de peste Dunare, mai multi decit 15 tineri turci din Alibaba?

Cu privire la articolul anterior...Asa cum va spuneam 500 de dolari au ajuns deja la destinatie - la Sali Sabri in Alibaba - Medgidia, 400 sint pe drum (am aflat adineauri) si inca doua persoane au trimis sau trimit acuma - nu stiu exact suma. Si astea sint doar citeva din amanuntele cunoscute de mine.

Cei care urmariti acest fenomen - de traire prin credinta, trebuie sa stiti ca obiectul credintei nu este suma de 1000 de dolari...ci este DOMNUL ISUS. Prin El si cu El sint toate lucrurile posibile. Bineinteles ca un asemenea experiment trebuie facut cu un scop - si trebuie incadrat in voia Lui ...Iar voia Tatalui este ca niciunul sa nu piara ci toti sa avem viata vesnica.  Rugati-va dar ca cei ce vor participa la aceasta tabara sa fie patrunsi de dragostea Lui Dumnezeu si incurajati de dragostea fratilor ...Sa-i pastram acum in rugaciune. Poate Sali ne va da si numele celor ce vor participa, astfel incit sa ne putem ruga pe nume pentru fiecare. Fie ca Imparatia Cerurilor sa creasca la numar...

Si fie ca acesta sa fie doar un inceput si sa continuam aceste experiente...Sa experimentam o viata traita prin credinta.  "Gustati si vedeti ce bun este Domnul"...asa ne spune Biblia!!!
.........................
Un alt anunt...Miine plec cu sora mea in vacanta pentru doua saptamini. Carmen Bogdan din Bucuresti, o prietena deosebita (pe care n-am vazut-o niciodata...) va intretine viata acestui blog. Fiti cu ea la fel de buni cum ati fost cu mine. Daca am sa pot am sa-i trimit poze sa vedeti pe unde umblu...daca...Daca nu...am sa va povestesc la reintoarcere.

As dori sa ma intilnesc cu voi, cei care mi-ati fost apropiati de aproape doi ani...dar n-am cum sa ajung la voi. Aseara Elena din Tg Jiu mi-a spus ca vrea neaparat sa ne intilnim. Am sunat-o pe Sora mea si mi-a dat in sfirsit un parametru de care sa ma pot agata...pe 29 o sa fim la Manastirea Tismana. Elena mi-a spus ca va veni sa ne intilnim...ce n-as da sa va intilnesc si pe voi...si stiti voi despre care vorbesc: A.Dama, Cella, Oana, Luli, Elena Marin...(din Romania)etc, etc...Sa nu mai amintesc pe Cristina si nepoatele mele din Michigan, pe Virginia Brasov din Los Angeles, pe Viorica O...ETC, ETC...

Domnul cu noi...Pe curind...

2 comments:

cella said...

Rodica,
pana pe 1 august sunt in Moldova. Da-mi un semnal cand esti in tara ;)

Lia said...

Rodica la Tismana vei fi toata ziua?
Unde as putea sa te vad?
Nu am fost niciodata acolo dar voi intreba cum se ajunge.
Cu drag,
Lia