13 September 2009

O LECTIE DE VIATA...

Am o prietena virtuala . De fapt am mai multe, dar Virginia Brasov este una dintre ele. Ea este iesita la pensie de o bucata buna de vreme, si a lucrat toata viata in domeniul medical. De aia cred ca si in domeniul virtual are inclinatie sa foloseasca des termometrul , aparatul de tensiune si stetoscopul citeodata. Inca nu m-a intrebat sa deschid gura si sa spun Aaaaaaaaaaaaaa...dar cred ca urmeaza.

Ea imi urmareste blogul si se uita la termometru si la aparatul de tensiune; si de fiecare data cind cifrele par anormale...ea vine cu versetul potrivit si mi-l pune sub ochi...De fiecare data diagnosticul ei a fost corect si medicamentul alinator.

In primele noastre discutii pe e-mail mi-a spus ca ea distribuie pizza. Am fost confuza cum...ca zicea ca din cauza problemelor de sanatate nu prea iasa pe afara...am inteles mai tirziu ca de acasa, in fata computerului, isi face treaba si duce vestea buna cum duc  unii pizza la domiciliu...si cite un pahar de apa rece ...chiar virtuala, celor insetati.

Va prezint ultimul mesaj lasat de ea. Si ii multumesc pe aceasta cale pentru dragostea si grija ce mi-o poarta. Pentru rugaciunile pe care le ridica pentru mine la nevoie...si pentru prezenta ei binecuvintata , aici, acolo...si oriunde este nevoie.

(AICISIACUMACOLOCURAND) has left a new comment on your post "DOI FRATI...":


O LECŢIE DE VIAŢĂ

"Pe o potecă abruptă şi stâncoasă am întâlnit o fetiţă, care-şi purta în spate frăţiorul. Se vedea cu ochiul liber că micuţul era prea greu pentru puterile ei. I-am spus:
–Fetiţo, ce grea povară duci!
Ea m-a privit mirată şi mi-a spus cu reproş în glas:
–Nu este o povară domnule, este fratele meu!
Am rămas uluit. Fetiţa cea curajoasă tocmai îmi dăduse o lecţie de viaţă."
Şi când durerile semenilor mă copleşesc şi îmi pierd tot curajul, cuvintele fetei îmi amintesc:
,,Nu este povară, este fratele tău!"

Vreau să-i iubesc pe fraţii mei
Cu tot ce am în piept mai sfânt,
Vreau să doresc tot ceru-n ei,
Dar să-i iubesc, dar să-i iubesc
Aşa cum sunt, aşa cum sunt.
Când fraţii mei au răni ce dor,
Să-mi fie braţul mai sfios,
Să nu apăs pe rana lor,
Căci nu eu vindec, nu eu vindec,
Ci Hristos, Isus Hristos!

„Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi veţi împlini astfel legea lui HRISTOS” (Galateni 6,2).
Primita via email
de la Robert Ion

4 comments:

CAZACU GHEORGHE said...

Doamne Ajuta1 Sora Rodica Botan Va doresc Activitate Usoara Si ca Sarbatoarea de Astazi sa va umple inima de bucurie , Pace , si fericire la Intreaga Familie.

Pr Cazacu GHeorghe.

Rodica Botan said...

Multumesc de urari...au venit exact la timp sa-mi insenineze ziua...Domnul cu noi!!!

AICISIACUMACOLOCURAND said...

Draga Rodica
M-ai smerit cu mesajul tau si dragostea ta!!Nu meritam aceasta atentie !!In definitv sant un Nimeni si nu i-mi place sa ies in fatza, dar cateodata n-am incotro mai ales cand fac poze sau filmez (aceasta e o alta ocupatie mai veche pe care o practic mai rar acum caci cere si efort fizic - dar am pus-o de la inceput in slujba Domnului si am filmat la conferinte crestine,adunari sau vizite speciale sau chiar inmormantari si bineinteles la intalniri de familie determinand pe copii nostri sa ma numeasca mamaratzi si desii nu e fan in spatele camerei si e chiar transpiratie ,placerea si rasplata a fost mare si cu efecte spirituale de durata ) Fiindca ai vorbit despre pizza ,care am trimis-o si chiar cu apa rece ,acum trebuie sa fac o mica precizare:Dupa atatia ani de pizza ,unora nu le mai prieste ,unii sant inbuibati si o lasa nemancata si e o risipa,asa ca am schimbat produsele oferite gratuit pe email.Ce sa fac asa cum ai spus tu deformatie profesionala si am reusit sa trimit 21 de vacinuri antigripale pentru iarna viforoasa care va venii (in lumea spirituala)materializate in cele 21 de capitole ale cartii PACATE RESPECTABILE .La sfarsit gandindu-ma ca sant multi care au fost in concedii si nu au prins toata seria vacinurilor care era mai usor de tolerat in portii mici am trimis toata fiola odata,cu scopul prevenirii Gripei care ne asteapta in pragul iernii (nu vorbesc de cea porcina ci de cea spirituala)Si am in plan sa trimit si pilule amare sau acre care insa vindeca anumite boli spirituale contagioase .Pentru cei ,,zdrobiti'' am medicamente alinatoare,care aduc confort si pace luate direct din Farmacia Divina . Astept doar ordinul DOCTORULUI,caci o nursa buna si constiincioasa (Asistenta Medicala sau R.N) nu da medicamente fara ordinul DOCTORULUI !Pe de alta parte stiu unde se gasesc si cele care se pot da la nevoie (P.R.N)sau de Urgenta.Dupa atatia ani de experienta am castigat increderea Doctoului si ma lasa sa folosesc direct din Farmacia Lui!
Nu am schimbat inca ratia de VITAMINE LUNARE, materializate prin cele 6 seturi de MEDITATII zilnice care sant ambalate cu multa dragoste de o sora paralizata quadraplegica din Suedia .
Incaodata multumesc pentru suport si sprijin si inchei caci ma grabesc avand niste Urgente medicale de rezolvat.
Cu aleasa pretuire frateasca, Virginia Brasov

Andrei Răduţu said...

Ce frumos:)...adevarate lectii de viata pe aici pe blogul tau:)