01 September 2009

BUNE DE URMAT...

Locuiesc in Modesto California. Am auzit odata la o emisiune de radio vorbindu-se despre Billy Graham si inca doi ai carui nume nu ii retin, dar care au inceput marea lucrare de evanghelizare atit de bine cunoscuta in lume…Si aceasta lucrare a fost inceputa aici in orasul meu.

Cel care povestea spunea ca doua lucruri au hotarit cei trei, de la bun inceput sa faca pentru bunul mers al Evangheliei si pentru a inlatura doua din marile probleme-pacate care ataca pe marii predicatori: unul a fost sa nu ramina NICIODATA singuri intr-o camera cu o alta femeie decit sotia lor si celalalt era sa nu fie implicati NICIODATA in problemele financiare.Ei stiau ca aceasta lucrare misionara ii va duce departe de casa pentru lungi perioade de timp si au considerat ca unele reguli de comportare vor fi folositoare.

Nu au facut-o pentru ei, n-au facut-o pentru ca nu erau in stare sa-si pastreze curata viata ci au facut-o cu multa intelepciune, indepartind orice gind care ar fi putut sa impiedice pe cineva sa se gindeasca la altceva decit Evanghelia care o predicau.

Si pe tot parcursul vietii lor, am inteles ca au pastrat aceste hotariri…Billy Graham a avut totdeauna un salar fix si n-a stiut niciodata citi bani se string si nici n-a trebuit vreodata sa se explice sau justifice in fata nimanui…pentru ca n-a creat posibilitati care sa necesite justificari…

Citiva din Evanghelistii Americani ar fi evitat situatiile urite prin care au trecut daca ar fi urmat exemplul lui Billy Graham…

No comments: