16 September 2009

CINEVA ARE NEVOIE DE RUGACIUNEA TA...

Dragi Prieteni,
Asa dupa cum v-am spus, Joi Septembrie 17 la ora 9:00 a.m. Central (10:00 a.m. Eastern), Frank Lay si Robert Freeman vor sta in fata tribunalului din Pensacola si vor da socoteala pentru ca sau rugat. Daca vor fi gasiti vinovati, vor putea sa fie trimisi direct la inchisoare pentru sase luni, amendati $5,000 fiecare, si dati afara de la lucru fara pensiile pentru care au lucrat o viata intreaga.

Asa de mult este in cumpana. Adversarii nostri lucreaza ziua si noaptea ca sa ne invinga. Acum ei au toata puterea guvernului American la dispozitia lor, intrucat cazul este avansat de procurorii guvernului federal.

Am petrecut cateva zile cu Frank si Robert saptamana aceasta, si ei sunt gata pentru aceasta incercare. Ei sunt asa de incurajati de dragostea si sprijinul pe care voi si multi altii lea-ti aratat. Voi fi din nou cu ei toata saptamana care vine, pentru pregatirile finale inainte de proces.

Avem mare nevoie de interventia Tatalui nostru cel Atotputernic, fara de care nu putem face nimic. Oriunde va aflati Joi, alaturati-va in rugaciune celor care vor fi cu noi in Pensacola, si cereti Domnului izbanda pentru slava si gloria numelui sau. Va multumesc pentru ca veti fi cu mine. Am sa incerc sa va scriu indata ce procesul sa terminat, dar sar putea sa dureze toata ziua.

In Numele Domnului si Pentru Slava Lui,
Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
Offices in Florida, Virginia, Texas and the District of Columbia
Licensed in Florida and Ohio
http://www.lc.org/ ▪ hmihet@lc.org

3 comments:

Dancos said...

Rodica, pînă mai ieri n-am ştiut ce om eşti! Iartă-mă...

Rodica Botan said...

Dancos...clarifica te rog: propozitia asta poate fi spusa in multe feluri. Si "tonul" face muzica...
Si n-as fi vrut sa sune a dezamagire...

Rodica Botan said...

cu cit m-am gindit mai mult cu atit am realizat ca ai spus de bine nu de rau si m-am mai inviorat.
Dancos...nici n-am de ce sa te iert ca tu ai exprimat o opinie adevarata...exista si posibilitatea care ai zis-o tu si din nefericire procentajul la asemenea situatie e mare. Si exista si tentatia sa vrem rasplata momentan...la ce facem...de n-ar mai fi. Dar ca si tine ma lupt cu aceleasi ispite...pe care nu le vreau...si ma straduiesc sa traiesc mai mult decit vorbesc desi in ultima vreme m-a tot luat gura pe dinainte.

Dar pretuiesc nespus ce ai scris...si nu-ti fa nici o grija, my brother ca n-am nici un gind intunecat in privinta aia...dimpotriva. Si poate sintem diferiti in felul cum reactionam...dar mi se pare mie...sau reactionam cam la aceleasi lucruri?
Blessings!!!