13 October 2016

POLITICA LA NIVEL... INALT...


In timp ce ii cosea mina unui crescator de animale in virsta de 75 de ani, care s-a ranit in timp ce lucra cu vacile lui, doctorul incepu o conversatie cu batrinul lui pacient... In cele din urma, discutia a ajuns la Obama si ce fel de treaba face el ca presedinte...

Batrinul zise: "Pai... cum sa spun eu... Obama e ca un stilp cu o broasca testoasa la capat..."

Nefiind familiar cu acest termen, doctorul il intreba curios... ce fel de stilp este acela de care vorbea si cu care-l asemana pe Obama?

Batrinelul ii raspunse...
-Cind conduci masina pe un drum de tara si ajungi linga un stilp de gard cu o broasca testoasa balansindu-se pe el... sa stii ca ala este stilpul de care am vorbit. Apoi, vazind inca expresia de mirare pe fata doctorului, continua...
-Stii bine ca broasca testoasa n-a ajuns acolo de una singura, stii de asemenea ca n-are ce cauta acolo, si mai stii ca nu stie ce sa faca acolo sus pe stilp... si te miri singur... care a fost prostul care a pus o broasca testoasa pe virful unui stilp si cu ce scop?

(Povestea asta este veche, din octombrie 2012. Oricum ar fi, situatia este tot actuala... tot pe stilp.)

7 comments:

AncaT said...

hahaha!!! too funny!!!! hai ca am tras o portie buna de ris. Total adevarat, totusi!

Cristina said...

Foarte adevarat! Dar stii ce e mai trist? Ca nu numai un prost a pus broasca aia acolo, ci citeva milioane de ei :(

Zsolt said...

Faptele Apostolilor 23:5-"N-am stiut, fratilor, ca este marele preot, caci este scris: pe mai-marele norodului tau sa nu-l graiesti de rau".
Indiferent cum este un conducator, noi avem obligatia de a ne rugam pentru el caci asa ne invata scriptura. Iate ce scrie apostolul Pavel catre romani, si asta pe timp ce la conducere era Nero, unul mai rau decat Obama:
Romani 13
1 Oricine* să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi** stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.
2 De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii* se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.
3 Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei dar să nu-ţi fie frică de stăpânire? Fă* binele şi vei avea laudă de la ea.
4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău.
5 De aceea trebuie* să fiţi supuşi nu numai de frica pedepsei, ci** şi din îndemnul cugetului.
6 Tot pentru aceasta să plătiţi şi birurile. Căci dregătorii sunt nişte slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.
7 Daţi* tuturor ce sunteţi datori să daţi: cui datoraţi birul, daţi-i birul; cui datoraţi vama, daţi-i vama; cui datoraţi frica, daţi-i frica; cui datoraţi cinstea, daţi-i cinstea.
Este usor sa facem gluma pe seama lor, sau sa.i judecam. Insa noua crestinilor ne revine datoria sa.i dam cinste cui se cuvine cinstea. El este in slujba Lui Dumnezeu fie ca credem fie ca nu. Si daca va ajunge H. Clinton la conducere, va fi tot in slujba Lui Dumnezeu fie ca ne va place fie ca nu, pentru ca ultimul cuvant in admiterea acestui fapt il va avea oricum Dumnezeu.
Daca Obama este pe stalp, este acolo fiindca Dumnezeu l.a pus acolo.

Anonymous said...

" Povestea asta " este mai noua , din septembrie 2016 https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/10/17/despre-statul-israel/

Anonymous said...

" protejatul " tau, Donald, face astazi fata acuzatiei de sex predator, dupa cum zice un articol din cotidianul londonez Evening Standard din 14 octombrie Crestinii nu trebuie sa aiba nimic de-a face cu el , ca si cu Hilary .

Rodica Botan said...

Nu este protejatul meu; este alegerea dintre Lucifer si unul dintre dracusorii mai mici...Multumit?
De fapt nu votam cu omul care va deveni presedinte ci cu pozitia fata de viata noastra de aici: taxe, granite, libertati religioase, veceuri separate pentru barbati si femei, mita, minciuni, emigranti musulmani, razboaie pe unde nu avem de ce sa ne razboim...si tot felul. Asta votam. Si nu mai fi atit de acru si rautacios ca n-o sa-oi placa lui Branham de tine...ca nu-l reprezinti prea bine...

Anonymous said...

Zsolt,Daniel s-a supus imparatului? Apoi cum poti afirma ca Hillary e in slujba lui Dumnezeu??Si Nero si Hitler tot in slujba lui au fost?? Au slujit Lui? Arata faptele lor asta? Una este sa ingaduie Dumnezeu ceva din anumite motive si altceva total diferit e daca persoanele sunt dupa inima Lui şi noi ar trebui sa i respectam. Da, trebuie sa ne rugam aici sunt deacord cu tine.
Behaituloilor,aceasi intrebare ca si la un alt comentariu de al tau. A facut cumva autoarea referire in postarea asta ca Trump ar fi cel mai bun dintre cei mai buni, sau a spus ca din doua situatii rele trebuie sa o alegem pe cea mai putin rea? Apoi crestinii trebuie sa voteze. Raluca.