01 October 2016

Si El mi-a zis...

..."Harul Meu iti este de ajuns; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavirsita"...
..............................................

     Eu zic ca versetul asta desi nu ne-a fost adresat noua acum 2000 de ani, astazi sta pe paginile Sfintei Scripturi ca sa ne fie de folos tuturora acelora care ne simtim slabi. Si nu cred ca poti sa intelegi acest cuvint cind traiesti o viata de zbenguiala si risipesti la timp si energie si mai stiu eu ce ai pe numele tau si la dispozitia ta ca sa poti risipi .
     Dar ...Doamne ce bine suna versetul cind esti la capatul puterilor si mincarea nu mai are gust si viata nu mai are sens si pamintul si-a accelerat viteza de rotatie si nu-ti vine sa mai deschizi ochii dimineata de ametit...si n-ai vrea sa-ti incepi ziua ca simti ca nu are rost si mai bine te-ai cufunda cumva, daca s-ar putea ...in adincul uitarii...
     Si cind ajungem la acel loc strimt...cind nu mai vrem si nu mai putem si nu ne mai trebuie nimic...sa dam de Harul Lui...si ala sa ne fie suficient- sa ne fie de ajuns. Sa fie exact ceea ce ne trebuia de fapt si sa ne acopere toate nevoile si chiar si toate dorintele pe care se pare ca nu stiam ca le avem. Si Puterea Lui sa fie desavirsita, adica sa rezolve toate problemele si sa raspunda la toate intrebarile si sa satisfaca toate cerintele in mod ...desavirsit!

Daca nu intelegi asta...inca n-ai fost in slabiciune, dragul meu. Ca experienta este specifica celor ce ajung in acel loc si este ...desavirsita.

No comments: