04 October 2016

PROMISIUNEA MEA...Am gasit frazele de mai jos ca fiind foarte adevarate... si m-am hotarit sa le traduc pentru alti parinti...

"Promisiunea pe care le-am facut-o copiilor mei este ca atit cit voi trai voi fi Parintele lor NR1., si abia apoi prietenul lor. 


Am sa te urmaresc, am sa imi pierd mintile in privinta ta, am sa-ti tin conferinte, am sa te innebunesc, am sa fiu visul tau cel mai rau, am sa te hartuiesc ca un ciine de vinatoare atunci cind ai nevoie de aceste servicii - pentru ca TE IUBESC! Cind ai sa intelegi toate aceste lucruri, abia atunci am sa stiu ca ai ajuns un adult responsabil. 


N-ai sa mai gasesti pe nimeni in viata asta sa te iubeasca asa ca mine, care sa se roage pentru tine pentru ca ii pasa de tine si care sa se ingrijoreze in dreptul tau mai mult ca mine. 


Daca nu ma urasti pentru asta macar o data in viata ta inseamna ca nu mi-am facut bine meseria de parinte..."

2 comments:

Anonymous said...

Cel sau cea care a scris nu are perfecta deptate in felul cum gandeste . Eu am avut o mama care a avut astfel de comportare si consider si astazi ca a gresit . De asemenea, nevasta mea a avut cam aceeasi atitudine fata de fiica mai mare si nu a reusit altceva decat as si-o indeparteze , nicidecum sa-I castige increderea in a se confesa

Rodica Botan said...

...putem sa avem pareri diferite , nu?