13 March 2016

ESTI TU GATA?

   


     Intr-o discutie cu cineva zilele astea am realizat ca armatele lumii sunt ingramadite deja la poarta Ierusalimului. Rusii, americanii, chinezii, irakienii... toti cica sunt preocupati de razboiul din Siria. Va vine sa credeti ca nu sunt in stare atitea armate sa faca pace in Siria?
Sau stau acolo si asteapta altceva?
Ca unde este Siria daca nu la un pas de Israel. Damascul era unul dintre cele mai vechi orase ale lumii, daca nu cel mai vechi oras din lume. Biblia are ceva de spus despre el... si iata ca i se intimpla exact ce i s-a prorocit.
     N-am multe de spus astazi cind Israelul este din nou atacat si guvernele lumii se uita sa vada daca se apara ca sa il gaseasca vinovat de acest lucru. Ca nu mai intelegi nimic din ce se intimpla in lume. Adica Israelul ar trebui sa stea cu miinile incrucisate ca nu are voie sa se apere cind este atacat? Iar celor care il ataca li se gasesc tot felul de scuze... si sint aparati chiar si atunci cind cei care-i apara nu mai gasesc nicio scuza plauzibila. Cit poate sa fie de absurd?
    Si cine vorbeste impotriva Israelului? Natiuni care se grabesc sa isi piarda identitatea (nemtii, francezii, etc)... guverne care fura copiii oamenilor (Norvegia, Suedia), religii care se pupa in bot cu cei cu care au avut razboaie, cruciade (catolicii...). Si nu... ca nu sunt singurele religii care au luat-o pe ulei. Protestantii care se incred in prosperitate in timp ce in lume sunt mai multi martiri crestini ca oricind in istoria crestinismului. Explica pozitia asta de crestin daca poti?!
     Dragii mei... timpul este pretios. Stiu ca astazi se schimba ora, si iara dam ceasul inainte... sau inapoi... ca nu mai stiu... ar venirea Domnului nu poate fi data nici inapoi, nici inainte. Cind goarnele vor suna, acea clipa trebuie sa ne gaseasca in Christos... saditi in palma Lui... Intrebarea Bibliei este: "Esti tu gata?"

No comments: