21 March 2016

CA PE VREMEA LUI NIMROD...


       Mi-a venit azi asa un gind. Va amintiti de Turnul Babel? Cind toti oamenii de pe pamint vorbeau aceeasi limba – si s-au unit sa faca un Turn inalt, ca sa ajunga in cer prin propriile lor puteri… Pai…m-am gindit ca de cind cu internetul asta, oamenii au ajuns intr-un fel oarecare sa comunice exact ca pe vremea lui Nimrod… cu toata lumea. Si ca si atunci, lumea a devenit rea din cale afara; si cei care traiau linistiti si voiau sa aiba o viata curata au fost bombardati cu informatii urite si cu mizeria acestei lumi… si ne-am amestecat in asa fel, incit mine, poimiine nu o sa mai avem nici natiuni, nici religii nici nimic - globalizare… ca pe vremea lui Noe.

      Dumnezeu a promis ca nu va mai distruge pamintul cu apa niciodata… ci data urmatoare va fi… cu foc. Ce ziceti? E posibil?

3 comments:

Anonymous said...

Ai pis " punctul pe i " si " degetul pe rana " . Si bine ai facut, fiindca Scriptura ne invata ca Dumnezeu lucreaza la vindecarea noastra prin punerea mainilor si vorbirea Cuvantului care exprima promisiunile Lui

Anonymous said...

Eu ma gandesc asa: intrebarea din comentariul tau este adresata unei persoane ( si pusa intr-o conjunctura ) nepotrivita pentru a-ti da un raspuns satisfacator , frate Lucian . Dupa cunostintele mele biblice, iata ce a sfatuit Duhul Sfant pe cei bolnavi, prin scrisoarea lui Iacov :"Este vreunul printre voi bolnav? Sa cheme pe prezbiterii bisericii; si sa se roage pentru el, dupa ce-l vor unge cu untdelemn in Numele Domnului. (Iac.5:14) Probabil ca " oita " care se plange de pastorul ei are mare dreptate, mie mi se pare ca acela nu i-a propovaduit adevarul Domnului ci i-a dat invataturi omenesti , punandu-se doar pe el in primul plan, fara insa sa poata implini falsele asteptari ale celor care-l urmeaza .

Rodica Botan said...

Noi nu suntem in necunostiinta de faptul ca in zilele din urma vor veni multi care...vor face tot felul de exceptii de la regulile stabilite de Christos, de apostoli, de Insusi Dumnezeu. De ce ne miram? Ni s-a spus sa cercetam TOATE lucrurile si sa ALEGEM ce este bun. Nici macar nu are rost sa ne obosim prea mult cu critica si vaietatul...Lasind in urma tot ce este rau, trebuie sa ne tintim privirea inainte la premiul alergarii noastre.
In noaptea asteptarii au adormit toate cele zece fecioare. Sa avem grija sa avem destul ulei in candela daca vrem sa putem sa il intimpinam pe Christos la sunetul trimbitei...