09 July 2015

PENTRU OMUL DE SERVICIU... ALIN CRISTEA!!!

     Ieri am scris un articol in graba, intr-o pauza de lucru...

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2561322590697100113#editor/target=post;postID=349643243713779380;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=3;src=link

...si m-am pronuntat ca am 400-500 de cititori pe zi. Trebuia sa scriu ca am intre 400-500 de pagini de blog citite pe zi.
    Alin Cristea, care s-a inscaunat singur ca Mogul al blogosferei evanghelice si care, cred eu, nu are nici somn , nici liniste, nici serviciu cu ore fixe si raspunderi ca tot omul... si se crede responsabil cu... responsabilitatile altora... si mai are si ceva lipsa majora la unele simturi (ma refer la cele bune)... a sarit ca un hopa-mitica de bucurie ca mai are un motiv de scris inca un articol pe blogul lui... si, pe deasupra, subiectul articolului ii da inca o sansa sa se laude.
     I-am lasat un comment - dar cum stiu ca dumnealui nu ingaduie alte opinii pe blogul sau blogurile lui (uite alt subiect de care poti sa scrii, Aline) am sa il pun aici.

Cine se poate compara cu tine, Aline? Si cine ar vrea sa faca asa ceva? Eu una nu... Sa ma fereasca sfintul... Sisoe!!!

Oricum, greseala mea a fost ca am scris "cititori", si nu "pagini"... am scris la lucru, la repezeala. Multumesc ca m-ai atentionat. 

Puteai insa sa o faci mai frumos, ca un gentleman - ai preferat sa fii insa badaranul de serviciu ca de obicei. Felicitari! Ce e al tau... e greu de negat. Nu te intrece nimeni la grosolanii!

Si iata si linkul la "articolul" cu care ma onoreaza blogul Romania Evanghelica (bucura-te, Aline, ca mai primesti citiva cititori si de aici!).

:https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2015/07/08/atentie-la-dezinformarile-de-pe-blogul-



Pageviews today
24
Pageviews yesterday
  638
Pageviews last month
13,174
Pageviews all time history
741,823
Don't track your own pageviews
More »

Posts

EntryPageviews
Jun 20, 2015, 5 comments
208
Jul 5, 2015
203
May 27, 2015
202
May 28, 2015, 2 comments
201
May 25, 2015, 8 comments
189

6 comments:

ion said...

Rodica Botan said...
This comment has been removed by the author.
Rodica Botan said...

Ion said...Ramane acelasi caracter talibanic si de cind am aflat cum vorbeste si scrie nu mai citesc blogul lui. Don't worry be happy !!!

Anonymous said...

Foarte adevarat.. si corect ce ati scris despre respectivul. nu merita osteneala.

marinel blaj said...

Îmi este din ce în ce mai greu să înţeleg cum de mai sunt oameni care apleacă... ochii (era să scriu urechea!) la atacurile acestui personaj bizar. Am luat de mult hotărârea să-l ignor total. Ştii de când, Rodica? De când a proferat tot felul de insulte şi ameninţări (inclusiv o scrisoare adresată comitetului bisericii din care fac parte!) şi, după mai puţin de o săptămână ne-am întâlnit "face-to-face" la un eveniment în Arad şi când s-a dovedit acel gen de laş care scrie ce-i vine în gând (şi, Doamne, iartă-l, că multe-i vin) când se află în spatele ecranului computerului, dar care nu are curajul să-ţi spună în faţă ce are de spus...
Aşa că... ascultă-mi sfatul: nu-l mai băga în seamă! El din asta trăieşte! Şi roagă-te pentru el. Are maaaare nevoie. În fond, şi pentru el a murit Domnul...

Rodica Botan said...

Thank you Marinel. Nu pot sa-ti dau decit dreptate. Si imi pare rau ca inca ma mai poate stirni sa-i raspund. O sa incerc sa ma controlez mai bine data viitoare- ca stiu ca periodic ne ia la rind pe toti, mai ales daca nu mai are altcev de scris. Thanks again.