16 July 2015

CINEVA NU ISI FACE DATORIA...

...Astazi un alt Mahomed indemnat de ISIS a rapit viata a patru soldati americani. Nu pe cimpul de razboi, nu in actiune... ci pe teritoriul Americii. Ti se face pur si simplu rau de la stomac.
   Culmea este ca urmatoarele cuvinte pe care vroiam sa le scriu ar fi fost adresate unei lumi intregi: "De ce nu face nimeni nimic?"
   Mi-a venit insa asa in minte... de ce nu fac eu ceva?! Dar ce? Sint lucruri pe care le putem face. Putem sa ne rugam. Pentru tara, pentru guvern, pentru judecatori si guvernatori, pentru vecini s.a.m.d.
    Imi amintesc ca mereu, mereu vad grupuri de oameni pasnici care stau in fata policlinicii unde se fac avorturi si isi exprima pe niste pancarte, in liniste, opinia lor. Cind trec pe linga ei claxonez, ca sa stie ca apreciez ce fac, dar niciodata nu am participat.
   In ultimele zile s-a raspindit clipul cu persoana aceea de la Planned Parenhood care povestea cum se vind organele bebelusilor avortati. Avem citeva cladiri in Modesto cu asemenea criminali. Am putea sa facem ceva demonstratii... Dar cine sa isi rupa din timp? Sintem prea ocupati.
    Sa nu ne miram deci de cite se intimpla in jurul nostru! Am fost trimisi in toata lumea si la orice faptura cu Vestea Buna. Deocamdata nu circula decit vesti proaste... Cineva nu isi face datoria... Stiti cine?
 

No comments: