14 July 2015

ginduri mai negre...


Am citit undeva in engleza un pasaj care suna cam asa...

"Un vultur nu se lupta cu un sarpe jos pe pamint. Il ia si il ridica sus, iar apoi ii da drumul de acolo sa cada iar pe pamint. Un sarpe nu are energie, putere sau balanta in aer. Toate sireteniile lui de pe suprafata pamintului sint nefolositoare cind este in aer; in aer este slab si vulnerabil, nu ca pe pamint unde este un ucigas siret si puternic."

Avem cu totii diferite lupte de dus: in familie cu copiii, cu rude, prieteni, colegi... sau chiar lupte personale; noi insine avem motive sa ne luptam cu noi, cu dependenta, obiceiurile, slabiciunile noastre. Toti luptam cu pacatul. Si trebuie sa ne punem armura si sa luptam zilnic cu absolut tot ce ne ataca si ne pune viata spirituala in primejdie. 

Ideea de mai sus este ca trebuie sa ducem aceste lupte nu in lumea si mediul diavolului, ci sa ne ridicam in rugaciuni la Cel ce ne poate ajuta - si in apropierea Caruia diavolul nu are nici o putere. Si sa nu uitam sa aducem inaintea Domnului situatia acestei tari. O tavaleste diavolul in cele mai josnice si negre situatii. Astazi citeam citeva articole despre "Plan Parenhood", organizatie care nu numai ca omoara bebelusii, dar ii vinde pe bucatele. Guvernul o protejeaza si o sustine financiar. Obama face niste gafe politice de pina si democratii stau perplex. Se pupa-n bot cu Iranul... Homosexualii si lesbienele inainteaza cu agenda lor pina cind o sa aduca foc si pucioasa peste noi toti. Milioane de raci se aduna pe plaja Californiei, semn ca ceva se intimpla in adincuri - si oamenii asteapta marele cutremur si tsunami-ul care va urma. O sa se schimbe geografia Californiei? Daca asa continuam... sigur o sa se schimbe. In Europa, Papa a innebunit si el, ca sa nu se lase mai prejos decat Obama. Cred ca se concureaza amindoi: care-i mai tembel...

Sa ridicam glasurile noastre si sa incepem o lupta in vazduh impotriva a tot ce este rau! Victoria finala este a Lui... Sa raminem deci in tabara Invingatorului! Nu-i niciodata prea tirziu... Tilharul si-a cistigat sufletul cu ultima suflare...


1 comment:

Cristina said...

Daca nu l-am avea pe Dumnezeu am intra in disperare. Nu stiu cum rezista lumea asta cu atitea cite se intimpla. God bless!