09 July 2015

SA VEGHEM!!!




    
Intre atitea absurditati pe care le aud, desi am renuntat la serviciile de cablu TV si nu prea citesc ziarele, si intre atitia oameni absurzi… de care totusi nu scap sa nu aud, cu toate ca am incercat sa ma rup de unele surse de informare, stau inalt si teapan doua persoane: Papa si Obama. Nu stiu care e mai absurd. Am o multime de prieteni catolici si ii rog sa ma ierte ca nu vreau sa ii jignesc, iar de la liberali si democratii de stinga nu-mi cer scuze, ca nu ma lasa …inima.
     Poate cineva sa imi spuna ce fel de religie are noul Papa? Sau poate cineva sa imi explice cum America a ajuns sa fie condusa de un presedinte care uraste tara si poporul pe care il conduce.
      Stiu ca si printre conducatorii evanghelicilor au fost oameni care au trait o viata dubla… dar cind adevarul a iesit la iveala au fost indepartati. Unii au recunoscut si si-au cerut iertare, altii au abandonat pozitiile ce le aveau cu capul plecat. Dar Papa asta se chiar mindreste cu prostiile ce le debiteaza . Stiu si am auzit de catolici care sint socati de ce aud, dar marea majoritate, care nu cunoaste Scripturile, nu are cum sa realizeze ca omul asta nu are nici in clin, nici in mineca cu Christos ori cu Biserica lui. Nu stiu cind va veni Anticrist… dar Papa asta  cu siguranta este un anti-Christ (impotriva Lui Christos).
     Biblia ne spune sa veghem. Vegherea se face de obicei noaptea… cind vizibilitatea e redusa si simturile omului adormite. Uitati-va la lumea in care traim! Este noapte. Poate chiar miezul noptii. Sa veghem!!!

1 comment:

Monna Albu (Novacescu) said...

DA e miezul noptii! Mai sunt doar cateva minute care ne despart de ora 12 de-aceea sa veghem si sa ne ridicam privirea-n sus, pentru ca Mirele nostru vine!