23 June 2014

LA MULTI ANI, FRUMOASA MEA NEPOATA!...

     Imi amintesc exact ziua... Venisem de la San Francisco, ca sa aflu ca tu aparusesi deja pe lume mult, mult inainte de vreme.
     M-am grabit la spital sa te intilnesc printre tubulete intr-un incubator ...Nu mai mult de 3 lb... de gingasie.
     Si uite, azi ai 21 de ani... Unde s-au dus anii? Mi-ai delectat mereu auzul cintind atit de minunat.Ai o voce superba. Dumnezeu te-a inzestrat cu talente si ma bucur ca le-ai pus in slujba Lui. Imi place si cum pictezi, si astept sa vad cum iti dezvolti si acest talent.
     Si cind vrei tu sa fii dulce... poti coplesi pe cineva cu personalitatea, si umorul, si starea de bine pe care poti sa le creezi...
     As vrea sa ramii vesnic placuta si frumoasa ca acum. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu pentru tine ceea ce Buna a fost pentru mine si pentru fratii si fetele mele. Ma bucur mai mult decit orice ca ti-ai dat viata Mintuitorului, si iti doresc ca acum, ajunsa la maturitate, sa te maturizezi si mai mult in acest sens. Vreau sa stii ca nu exista mai mare realizare pe lumea asta decit sa fii copilul lui Dumnezeu si sa locuiesti in Casa Lui. Iti doresc multe realizari, dar asta in primul rind, si apoi iti doresc sa ramii in planul Lui, pentru ca sint sigura ca El are un plan minunat pentru tine. Fii ascultatoare de El, rabdatoare, acceptindu-I voia si toate binecuvintarile cerului sa te copleseasca. I love you.
Grandma

5 comments:

- N. Onuta said...

Thank you so much for all of your prayer and love. You are truly amazing and I hope to be half the woman you are someday. You're the sweetest and kindest. Your words have made me feel so special and I can't wait to see you in a month or so. May God bless you always and I too shall keep you in my prayers. I love you, Grandma.

Rodica Botan said...

I love you too my princess. You do have a lot of me in you...I see it and it give me joy. Love you much...
Grandma

Alina said...

La multi ani!!! Domnul sa o binecuvinteze pe nepoata dumneavoastra si pe intreaga ei familie!!!
Aina

Marta said...

Ai ajuns cam devreme Grandma daca Nikki are 21 de ani , Tu esti est tot tinara si plina de entuziasm in tot ce faci . Ii doresc lui Nilli sa aiunga tot asa de puternica sau mai si sa imbatrineasca frumos ca la 98 de ani sa se simta tot utila si vesela . Va imbratiseaza de depare ,cu asentimentul tuturor de aici ,Marta .

carmen bogdan said...

O fetita norocoasa cu o bunica tanara si plina de entuziasm de la care are ce invata. La multi ani si sa traiesti vesnic alaturi de Domnul Isus.