07 June 2014

CINE CAUTA... GASESTE! (sau ...de vorba cu ALIN CRISTEA)

     Nu o sa va vina sa credeti... Am avut IAR onoarea unei vizite scurte, dar importante, din partea celebrului Alin Cristea... Dusa in vacanta, ca sa mai vad si eu lumea, m-am gindit sa mai pun cite ceva pe blog. Asa ca am pus citeva poezii de-ale mele. Acuma eu lucrez la o companie, ca va asigur ca n-as putea trai din scris... Apoi, nu m-am dat poeta sau scriitoare niciodata - dar imi place sa scriu, si unora dintre voi vad ca va place sa cititi ce scriu. Plus... inca scrisul este legal in USA... deocamdata!!! Si cit timp este legal, nu mai port nicio grija in privinta asta... Am spus asta de multe ori pe blog, cu martori, ma rog... ca daca as fi scriitoare n-ar trebui sa fac naveta doua ore pe zi la lucru; m-as muta de la ocean la munte, numa' ca sa ma inspir... si nu as sta in trafic zilnic sa ...transpir!? Cred ca rimeaza...:) Poate scriu iara o poezie... pazea Aline!!!
     Dar sa revenim acuma la subiectul nostru: dinsul... Alin Cristea - Bizdicul internetului... simte nevoia sa fie "scarpinat" din cind in cind... bineinteles in mod virtual si... cit se poate de public daca se poate. Si imi veni mie acuma un gind hazliu (te miri ca la virsta mea imi trec asemenea ginduri prin cap... dar mi se-ntimpla...) Stiti ce mi-a trecut prin cap? In Santorini, linga hotelul nostru era un loc unde pentru 15 Euro, iti bagai picioarele in niste bazine micute cu ceva pesti ,care de cum iti bagai picioarele in apa dau buzna sa-ti manince bataturile. Am sa pun si poze, sa vedeti ca nu spun bazaconii. Ei... mie mi-e teama ca Alin Cristea de asa ceva se ocupa pe internet... No... c-am zis-o si pe asta! 
     Asa ca, Alin Cristea, mai veniti pe-aci! ...Ca bataturi, avem destule!...





"CRIZA DE IDENTITATE"

(Dati un click pe titlul de mai sus daca nu stiti despre ce poezie este vorba...)
Comentarii:

Alin Cristea said...
Scoate-o, Doamne, din starea asta grea de nesimtire / ne-simtire poetica....
Rodica Botan said...
Am lasat commentul tau pentru ca practic "iubirea de oameni" asa cum ne invata Cuvintul... iar tu esti unul dintre cei mai nesimtiti - in adevaratul sens al cuvintului - individ pe care mi-a fost dat sa il cunosc vreodata. Nici nu ma intimidezi ...eu nu am pretentii literare, de fapt nici o pretentie... scriu ca imi place sa scriu... intelegi mata?
Alin Cristea said...
Doamna "simtitoare",

Pe mine nu m-ai cunoscut niciodata.

Toata lumea aude doar ceea ce intelege. – Goethe
Rodica Botan said...
ok...poate ai dreptate. Esti cel mai nesimtit individ de care am auzit vreodata. Multumit acuma?

Spune tu ce bai iti face tie blogul meu? Ce te deranjeaza simtamintele mele sau trairile mele oricit ar fi ele de lipsite de simt sau valoare artistica? Este viata mea, este ceea ce traiesc eu, si am tot atit drept la cuvint , la aer, la tot ce a lasat Dumnezeu pentru omenire, ca si tine! Ce te tot imbulzesti asa in sufletul meu, in spatiul meu virtual? Esti un ...mojic... Alin Cristea. Faci rusine numelui ce il porti. Bunicul tau te-ar trage de urechi si ti-ar cirpi citeva la cocoasa cit esti tu de rotofei. Da' mai ogoaie-te undeva, ca doar ai crescut in casa de oameni cumsecade!
Alin Cristesa said...
Cucoana, bati cimpii.
Ai ramas, cronologic si valoric, in urma cu zeci de ani.

Pe aici, pe la noi, se intimpla multe lucruri importante, si avem cu ce sa ne umplem cenusiul vietii, nu avem nevoie sa ne inspiram de la altii granguri de pe alte meleaguri, ii avem noi pe ai nostri.

Ai scris deja ca sint nesimtit - unul dintre cei mai nesimtiti.
Dupa care iar ai scris - desigur, ai supralicitat, sint CEL MAI NESIMTIT individ de care ai auzit vreodata.

Bag seama ca nu prea cunosti multa lume...
Rodica Botan said...
Ca bine le spui tu, Alin Cristea!... de aia am zis si eu ca aveti voi destui si destule in tarisoara noastra, sa nu te ocupi tu de mine, "cronologic si valoric"...precum zici... si uite ca vii pe blogutul asta al meu sa numeri tu saracul de cite ori te-am facut eu nesimtit...Treaba e si asta?... Mai sa fie cit pot sa fiu eu de absurda si inconstienta... cind tu te obosesti dind perspectiva lumii virtuale (ca si arati obosit de numa'... am vazut cum arati saracul de tine - si cronologic si valoric) - si ai atitea lucruri importante de facut? Si inca un lucru e adevarat. Ai pus punctul pe i... ai dreptate, nu prea cunosc multi nesimtiti de nivelul mataluta... Dar sa spun eu drept si adevarat... nu prea ma deranjeaza trebusoara asta: nici "chronologic", si nici "valoric"...ca tare, tare e faina fraza asta cu care m-a onorat domnia ta...

No comments: