17 January 2014

dreapta mea...

   

Azi dimineata m-am trezit - adica este un fel de a spune ca m-am trezit ca de fapt n-am dormit toata noaptea. Gindul meu de dimineata insa a fost un vers de cintare...veche cintarea. Cind evreii plingeau dupa Ierusalim...si cind babilonienii le cereau sa le cinte...una dintre cintari spune cam asa..."Ierusalime, daca eu te voi uita...dreapta mea sa-si uite iscusinta sa..."
      Nici nu mi-am imaginat ce la subiect eram azi dimineata , decit dupa ce m-am dus la primul appoinment de terapie. Si cum o poza este cit 1000 de cuvinte...va las sa intelegeti din poza despre ...dreapta mea si iscusinta sa.
      Si inca un gind ca mi se termina energia. La intimplare se intimpla accidentele. Dreapta mea cind a fost facuta, a fost facuta de un Creator iscusit. Aviz celor care cred ca Universul este doar un accident...asa arata accidentele...si de accidente nu te poti folosi...
      Dar Cel care a creat mina... o poate si repara... nu am nici o indoiala in privinta aceasta.

10 comments:

elena marin-alexe said...

Da , Dumnezeu , Creatorul poate face toate lucrurile noi. Te iubesc, Rodica. Mă rog pentru tine, draga mea. Binecuvântări!

cherie said...

Doamne! Dar este foarte grav ! Prietena mea avea doar oasele incurcate si se pare ca doar i-a tras oasele la loc! La tine este ruptura si chiar si acum o cam supara mana!
Sa te ajute Dumnezeu ca esti tare inimoasa ! Nu te mai gandi la pedeapsa ci doar la faptul ca asa se intampla cand nu esti destul de atent.
Eu cred ca iti vei reveni complet.

Rodica Botan said...

elena, multumesc. zilele astea scriu cu stinga si fa economie de cuvinte

Rodica Botan said...

cherie...nu ma gindeam la pedepse cit la lectii...nimic nu este la intimplare...deci...care este lectia aici?

cherie said...

Lectia aici este ca daca vrei sa o ajuti pe Dani si pe sotul ei sa ai grija de tine ... Sa iti pastrezi puterile, sanatatea si credinta.
Stii cum sunt eu ! Dar ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de voi asa cum a avut si pana acum....

A.Dama said...

Rodica,
O lectie pentru mine, care mi se potriveste mereu, e aceea ca facem tot ce sta in puterile noastre - chiar impiedicandu-L uneori pe El sa actioneze, fiindca noi mai avem inca solutii pentru o problema sau alta. Nu ne oprim la timp, sa spunem: "Doamne, de-acum numai Tu mai poti face ceva. Eu am depus armele."
Eu vorbesc in dreptul meu, sigur.
Dar fie sa te-ajute El sa intelegi despre ce lectie a fost vorba. Si sa te reface, asa cum se pricepe Marele Olar!

Anonymous said...

Rodica, e greu, dar vei fi bine. Dumnezeu sa reverse balsam alinator si vindecator peste rana ta si peste oasele tale, dar si peste sufletul tau curajos si incercat.

Debora

Anonymous said...

Draga Rodica, iti doresc multa sanatate tie si intregii familii. Domnul are totul in control.sia

Speranta said...

Ma rog pentru tine ,draga mea ,Rodica.Dumnezeu sa-ti dea alinare si vindecare.El "poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi,a Lui sa fie slava."

Oana said...

Rodica, acum am citit postarea ta... imi pare rau :( ca treci prin variate, multiple suferinte.
Un gand bun alaturi si cu tine, din toata inima!