16 January 2014

DE LUNI PINA AZI...

     Ultimul articol a fost ?"PINA IERI". Asta a fost acu' citeva zile. Multe se pot intimpla in citeva zile- ba nu- in citeva secunde. Luni dimineata la 4 jumate, in citeva secunde , printr-o alunecare am reusit sa-mi sfarim incheietura miinii drepte - pe scara 1-10, 10 fiind cel mai rau scenariu... am reusit de...10. Doctorii au zis ca energia ce am pus-o cind am aruncat mina sa ma sprijin a fost factorul cel mai grav. Pai...cum sa va explic eu...din obisnuinta pun to ce am in tot ceea ce fac...asa ca...nu-i de mirare.
     
 Asta s-a intimplat luni dumineata si acum este joi dupa operatie. Doua tije in mina si mi-au adunat bucatelele. Thank you Lord for everything.
       M-am tot gindit...''de ce?'' oare mi s-a intimplat si accedentul asta? Stim ca nici un fir de par din capul nostru nu cade aiurea...stim ca Dumnezeu are planuri cu noi...stim ca El este omniprezent, omnipotent...atunci ce-o mai avea in plan si cu oasele astea farimate? Cu citeva zile in urma am zis ( si nu pentru prima oara ca mai bine mi-ar da mie durerea lui Deb)...oare asta sa fie? Sau...m-a ferit de o catastrofa si mai mare...sau...ma invata o noua lectie...sau...sau...
      Planurile lui sint mari si uneori complicate- ca un puzzle urias...poate nici n-am sa stiu pe partea asta de cer care a fost planul Lui in intregime. Stiu doar atit - ca sint sub protectia Lui. Cind m-au pus sub anestezie am putut sa spun cu inima usoara...'Doamne, te vad dupa pocedura asta...ori aici, ori dincolo..."Si asta mi s-a parut un lucru grozav.
     Sint acasa o vreme si imi antrenez mina stinga...Daca nu sint asa de inspirata gasesc ca am scuze. O poza ese cit 1000 de cuvinte. Asa ca mi-am proptit mina pe o oglinda si mi-am facut o poza... sper ca mina este destul de fotogenica...

5 comments:

Sorina said...

Iti doresc sa treci cu bine prin aceasta incercare si sa iti intelegi/inveti lectia pe care Dumnezeu a atasat-o acestei patanii! Sa iti fie suferintele cat mai usor de purtat!

cherie said...

Ma intrebam ce o fi cu tine de ai a doua zi acelasi articol pe blog...
Nu stiu ce are Dumnezeu cu tine, nu cred ca ti-a aratat o nuielusa dar mana rupta asa ca tine a avut anul trecut si o prietena a mea. Tot asa ca tine ea spune ca a pedepsit-o Dumnezeu. :)
Sora ei a facut operatie pentru o tumosra sub san si cum ele aveau 76 si 78 de ani ea imi spunea ca nu ar trebui sa se mai opereze si pe undeva credea ca sora ei va fi in grija ei pentru catva timp(sora ei venise la ea de la Galati la Bucuresti pentru operatie )
Daca Dumnezeu a pedepsit-o, in urmatorul timp sora ei a ajutat-o pe ea, nu ea pe sora ei...
Si acum spune ca atunci a pedepsit-o Dumnezeu... :)

A.Dama said...

Asa ma intreb si eu cand patesc cate ceva. De ce, de ce, de ce? Ce am de invatat?
De multe ori, raspunsul care-mi vine este ca Domnul vrea sa ne ridice martori in fata multora. Ca am trecut prin atatea, si totusi nu ne-am lepadat de El. Ca nu L-am invinovatit pentru ce ni s-a dat sa purtam.
Desi ma doare impreuna cu tine, mai cred ca mana aceea suferinda e tare iubita de El.
Si cand mi s-a despicat mie teasta, am crezut din toata inima ca, daca El a facut candva omul, stie sa-l si re-faca.
Te imbratisez cu flori de rugaciuni!

corina said...

Uau Rodica, nu ma asteptam sa te gasesc in aceasta pozitie :((
Zilele trecute ma intrebam oare ce mai faci? casa trec si sa te regasesc in felul acesta...
Dupa cum spui tu planul lui Dumnezeu este a Lui si nu defiecare data stim de ce!?
Eu iti doresc vindecare grabnica si Domnul sa te apere!!!

cella said...

Rodica draga,
da chestii asa mai simple tu nu poti sa faci? Nu stiu de ce, dar parca am fi rude.

Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov sa isi puna Mana peste tine, sa iti aline durerea fizica si psihica si sa te vindece.