25 November 2013

ORI DE CITE ORI...



“Ori de cite ori zic: ”Mi se clatina piciorul!” bunatatea Ta, Doamne, ma sprijineste intotdeauna. Cind ginduri negre se framinta cu gramada inlauntrul meu, mingaierile Tale imi invioreaza sufletul. Psalmi 94:18-19

3 comments:

Marta said...

Amin !!

Sam said...

Pace sora Rodica, numele meu este Andrei Sava si locuiesc in Fresno, CA:) Prin harul Domnului slujesc la biserica Trinity Community Church din Clovis si tocmai ce am vazut un articol al d-stra in brosura Romania pentru Hristos si am vazut mentionat Fresno:) Mi-ar placea sa va cunosc, mai ales pentru ca nu stiu multi romani in zona, mai ales credinciosi:) Va rog sa-mi scrieti sau sa ma suna-ti daca puteti. asava@trinitycc.com, sau 326-3426.
O zi binecuvantata! Cu respect, Andrei Sava

Rodica Botan said...

Frate Sam, eu nu locuiesc in Fresno am fost doar citeva saptamini pentru niste clase - lucrez pentru PG&E. Copiii mei locuiesc acolo. Nu stiu sigur dar s-ar putea ca si ei merg tot la aceeasi biserica. Am sa-i intreb. Eu locuiesc in Modesto si lucrez in Merced. Si merg tot la o biserica americana. Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate si bucurie de sarbatori.