20 November 2013

ALEGERI, ALEGERI, ALEGERI...



     “Cine ne va desparti pe noi de dragostea Lui Christos? Necazul, sau strimtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de imbracaminte, sau primejdia sau sabia?”  Romani 8:35
…………………………..
Nu…dinpotriva : necazul sau strimtorarea, foamea si lipsurile si celelalte de fapt ne apropie de Dumnezeu, ca abia atunci intelegem cita nevoie avem de El…de dragostea Lui.
In schimb atunci cind ne merge bine uitam de unde am primit toate binecuvintarile, uitam sa fim multumitori, milostivi si rabdatori si intelegatori cu altii si…incepem sa ne vedem mai mari decit sintem si mai vrednici si mai puternici in propriii nostri ochi. Si asta este de fapt ceea ce ne desparte pe noi de dragostea Lui Christos.
     Logica imi spune exact motivul pentru care Dumnezeu trebuie daca ne iubeste ( si ne iubeste) sa ne treaca asa de des prin incercari. Tot logica imi spune ce ar trebui sa fac ca sa evit anumite situatii…O stare de multumire, o stare de umilinta, rabdare si bunatate sint parte din intelepciunea necesara unei vieti echilibrate.
     Si ca sa fie si mai multa dreptate pe lumea asta…Dumnezeu ne da dreptul sa alegem cum vrem sa traim!

No comments: